2777
2789
عنوان

این قضیه اسم بچه ماهم داره بیخ پیدا میکنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 167 پست

خب اشتباه کردی که اسم انتخابیتو گفتی.

ما وقتی شوهرم رفت شناسنامه پسرمو گرفت همه اسمشو فهمیدن قبلش به هیچ‌کس حتی پدرو مادره خودمون هم نگفته بودیم.اسم پسرم آتامان هست ما ترک هستیم.و بعدش پیدا میشدن ادمای مریضی که مسخره کنن ولی مهم نبودن اصلا.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
نظرت محترمه ولی من خیلی بدم میاد از این اسم به نظرم خیلی زشته

اسم خودت چیه

من گاهی آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم ، اشتباه می کنم ، از کنترل خارج می شوم و کنترل کردنم سخت می شود ؛ اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه به دنیا نیومده عالمو خبردار کردی باید فکر این روزا رو میکردی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دیار قشنگه که نظر و سلیقه خودت مهمه عزیزم این افرادی که گفتی حداقل ۵۰سالشونه؛طبیعیه این اسامی باب ...

هررررر اسمی قرار بود بزارم ی همچین شبی رو باید پشت سر میگذاشتم چون قبلا ی دفه گفتم هومن و همین حرفارو زن عموم زد ک نه اسم هومن قشنگ نیست ... 

اینهمه توضیح وگارد فقط نشونه ی ضعف ادم میتونه باشه 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

اسم قشنگیه 

ولی یه دور از نظر پسرت هم نگاه کن به نظرت اگه خودش یه روزی بزرگ شه از اسمش خوشش میاد یا نه ، ولی اسم دیار خیلی قشنگه منم خوشم اومد

با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)
عزیزم اسمت قشنگه اسم پسرمنم امیرحیدر خیلی مصخره کردن امابرای من مهم نبود چون دوسش داشتم

😶

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است