2777
2789
عنوان

این قضیه اسم بچه ماهم داره بیخ پیدا میکنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 167 پست

حالا کاری نداریم

بنظر منم اسم زیباییه

ولی شما ک خودتو آماده کردی ۲۰ درصد قضیه ای

خود بچه هم در آینده میتونه آماده ی پذیرش تمسخر باشه؟

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

اسم زیباییه ولی یادت باشه حرفای اطرافیانت روی بچتم تاثیر میزاره بعدها

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگه

انشالله تاپیک بزنی عکس دیار 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

خیلیییییی خوبه 🥰

دیار 

قشنگه گفتارش 

آفرین به سلیقت عوضش نکن

ماتوی فامیل حتی ارمیا داریم 

من گاهی آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم ، اشتباه می کنم ، از کنترل خارج می شوم و کنترل کردنم سخت می شود ؛ اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید

دوست من 

دیار اسم به شدت زیباییه خیلی خیلی قشنگه و معنای قشنگی داره 

اما اگه توی زبان محلیتون جور خاصی تلفظ میشه یا معنای روزمره و عامیانه ی خیلی خوبی نداره یکم بهش دوباره فکر کنین 

چون بچه قراره توی اون محل و شهر بزرگ شه 

شما خودتو برای مسخره کردن دیگران آماده کردی بله درک میکنم روحیه ی قوی داری. اما اون بچه ی طفلکی چی؟ همین آدما و هم سن و سالاش در آینده تمسخرش کنن بچه آمادگی کامل داره؟ فکر روحیه ی بچه هم باشین اگر این اسم تو فرهنگ شما معنی خوبی نداره انتخابش نکنید