2777
2789
عنوان

این قضیه اسم بچه ماهم داره بیخ پیدا میکنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 167 پست
نمیشه گف چون میگن دیار و خیار دیگه قیدشو زد  چون من دیدم ب نگار میگن سیگار  ب آنیل میگن ...

بله 

من خودم آیدا بودم 

ولی همه ممدعلی صدام میکردن تو مدرسه 

بخاطر فامیلیم 

و واقعا آزار دیدم از این بابت 

بخاطر این خیلی حساس شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله  من خودم آیدا بودم  ولی همه ممدعلی صدام میکردن تو مدرسه  بخاطر فامیلیم  ...

فامیل با اسم فرق داره 

منم فامیلم جوریه ک میتونن مسخره کنن و کردن هم 

ولی خب نمیتونی جلو کسیو بگیری ک حرف مفت نزنه

بله  من خودم آیدا بودم  ولی همه ممدعلی صدام میکردن تو مدرسه  بخاطر فامیلیم  ...

ولی تو اطراف ما هیچ اسمی ب بدی مانی نبود ولی جا افتاد 

مانی تو گویش ما ینی مامان و بخان این اسم رو پسر بزارن خیلی قابل هضم نیست گذاشتن و خیلیم طبیعی شد 

ولی تو اطراف ما هیچ اسمی ب بدی مانی نبود ولی جا افتاد  مانی تو گویش ما ینی مامان و بخان این اس ...

منم پسر باردارم 

اول دامون انتخاب کردم 

بعد دیار

بعد بردیا  

بعد علیهان 

بعد از همه پشیمون شدم و هیچی به هیچی 

سر اسم موندم کاملا

من حتی نمیدونم این عابد زاده کیه این اسم رو از لیست اسامی پسرونه دراوردم 

عزیزم بیخیال

اون فالورهای میلیونی عابدزاده هم لابد منم اینا نیستن🤣

وقتی بحث چک کردن پیج بلاگرا و فالو کردنشون میشه درصحنه حاضرن ولی چون اسم انتخابی شما با اسم بچه اون بلاگر یکیه همه گیر دادن

اهمیتی نده؛دیار اسم زیباییه و اصلا جلف و زشت نیست یا اینکه اسمی باشه که مسخره بشه

بعضیا کلا همه اسامی رو عادت دارن مسخره کنن...

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
عزیزم بیخیال اون فالورهای میلیونی عابدزاده هم لابد منم اینا نیستن🤣 وقتی بحث چک کردن پیج بلاگرا و ...

من اینستا داشتم ولی عابد زاده فالو نداشتم همه میگفتن بهم ک از رو اسم بچه اون انتخاب کردی میگفتم ک نمیشناسمش 

مثلا اسم الهام ک گاهی پیش میاد تو کلمات روزمره بگیم الهام گرفتم از ... این باعث میشه فرد از داشتن اس ...

معنی الهام با بیدار خیلی فرق میکنه عزیزم

من گفتم اسم دیار خیلی قشنگه از اسامی مورد علاقه خودمه شما خودتون گفتید تو روزمره ازین کلمه زیاد استفاده میکنید الانم من اصراری ندارم خودتون میدونید من فقط نظرمو به عنوان یه شخص سوم گفتم که اونم در نظر بگیرید

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

همه به هر اسمی عادت میکنن

من خودم اولین بار همون عابد زاده گذاشت خیلی بتظرم مسخره اومد مخصوصا برای پسر که بزرگ شد بهش بگن دیار

ولی الان خیلییییی برام عادی شده و اصلا بد بنظرم نمیاد