2777
2789

دیشب رفتیم خونه بابام اینا عموم اینا و یکی از آشناها بودن 

گیر دادن ک آقا اسم بچتون چیه و اولش مسخره بازی دراوردیم و من چون میدونستم اخرش باید ی همچین شبی رو چ الان چ بعدا پشت سر بزارم واسه اسم انتخابی تصمیم گرفتم بگم 

با جمله ی : من اسم رو انتخاب کردم هیچ چیزی باعث نمیشه بخام عوضش کنم ن مسخره کردنش ن پبشنهادای دیگه .... اسم انتخابیم دیار هست 

خانوادم حتی بابام خیلی منطقی رفتار کردن ولی عموم از عمد مسخره میکرد ک میدونستم برا اذیت کردنم بود و دخترعموم و زن عموم ب جد میگفتن ک تو باید ی اسم خوب بزاری این اسم مناسب نیست (در زبان ما دیار ینی بیدار و تو کلمات روزمره زیاد استفاده میشه ،ولی من دیار ب معنای زادگاه رو واسه بچه در نظر دارم) 

اون آشنامون خانمش برگشت گف این چ اسمیه تورو خدا نزاری رو بچه خیلی زشته و ...

گفتم حاج خانم اگر ی روزی باردار شدی یا دخترات شوهر کردن هیچوقت اسم دیار رو انتخاب نکنین چون خیلی اسم زشتیه اسمای قشنگترم هست ک ب دل شما حتما میشینه ولی من اسم بچمو اعلام کردم، نظر نخاستم ک خوب و بدش کنین

زن عموم گف اخرش عوضش میکنی اونقدر ک مسخره میشه گفتم من خودمو برا تمام تمسخرا آماده کردم و قطعا شما دو ماهی شاید دیرتر ی بار ببینینش ک اصلا مسخره کردناتون مهم نیس مهم علفه ب دهن بزی شیرین بیاد ب اسم پسرم عادت کنین 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیار قشنگه که

نظر و سلیقه خودت مهمه عزیزم

این افرادی که گفتی حداقل ۵۰سالشونه؛طبیعیه این اسامی باب میلشون نباشه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

دیار اسم قشنگیه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜