2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه هاشون هورمون رشد سیناتروپین میزنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 10039 بازدید | 64 پست
کدوم شهری؟؟؟  بهترین راه اینه که نوبت اینترنتی بیمارستان کودکان بگیری همه دکترا هر هفته نوبت ...

الان اومدم قزوین. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دختر منم میزنه خواستم ببینم دکتر شما شرایط تزریق و چی گفته زمان تزریق و خواب

از چندسالگی میزنه؟ قد ش چقدر بود که دکتر براش شروع کرد عزیزم؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه سال برای دخترم سینا تروپین زدم    ولی به نظر من زیاد موثر نیست   دختر من  ۱۱ سالگی ۱۳۰ بود الان۱۴   سالشه ۱۶۰  که دکتر هفته قبل   قطع کرد    دختر من  تازه پریود شده بلوغش دیر بود به نظر خودم قد میکشید  اگه بلوغ  بچه هاتون  دیره   صبر کنید قد میکشن

خانمایی که امپول رشد میگیرن برا دخترشون  هزینش چقدره بدون دفترچه بیمه  

بستگی به وزن بچتون داره  دختر من بدون دفترچه   دوماه ونیم   پنج تومن بود    دخترم ۴۴ کیلو بود     اگه تامین اجتماعی باشی    یه تومن میشد

من سه سال برای دخترم سینا تروپین زدم    ولی به نظر من زیاد موثر نیست   دختر من   ...

عزیزم ماشالا خوب قد کشیده دختر من با آمپول هورمون رشد فقط ۱۰ سانت بلند شده تو ۲ سال و نیم دختر منم ۱۴ سالشه 

شما کنار آمپول ورزش یا تغذیه یا مکمل خواصی استفاده می‌کرد ؟

و عزیزم آمپول هارو منظم میزد؟

و اینکه آمپولش از اون آبی کاربونی ها بود یا فیروزه رنگ؟

و اینکه وزن دخترتون چقدره و شبی چند کلیک تزریق می‌کرد ؟

ببخشید سوال هام زیاده ولی واقعا ممنون میشم جواب بدید 🌸

عزیزم ماشالا خوب قد کشیده دختر من با آمپول هورمون رشد فقط ۱۰ سانت بلند شده تو ۲ سال و نیم دختر منم ۱ ...

من دخترم مرتب میزد  طبق وزنش میزد بعضی امپولا نصف وزنش  بعضی اندازه وزنش   دخترم الان ۴۳   فقط  کلاس  اسکیت میرفت همیشه زیاد تپل نمیشد دکتر هیچ مکملی نمیداد چون میگفت  تپل میشه  قدنمیکشهف  فقط  ویتامین دی

همون فیروزه ای بود فکر کنم.این  اواخر  شبی ۲۳ کلیک میزد  هفته  قبل  قطع کرد چون  عکس مچ دست گرفتم  گفت  داره صفحات رشد  بسته میشه  برا سه ماه آرژنین  ۱۰۰۰  داده  گفته   چهار تا پنج  سانت  تا چند سال آینده قد میکشه