دختررکفشدوزکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 903 عنوان من یه اشتباهی کردم چند ساله تو یه کاری عجله کردم 302 بازدید | 18 پست از عقلم استفاده نکردم قرآن رو باز کردم که چرا این مسایل رو داشتم این چند سال نوشت عجله و نتیجه کارا خودتون رو دیدید ( نگید چه مسئله ای)حالا سوالم اینه من یه اشتباهی کردم امشب از حضرت رقیه بخوام حاجتمو میده و این مسئله رو برام حل میکنه؟🥺 1402/04/29 | 23:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررکفشدوزکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 903 بنظرم الان هم میخوای با فکرت مسالتو حل نکنی دیگه هر چی تلاش کردم نشد
دلدار1380 عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 243 همه قدرت دست الله هست از دست شخصی مرده هیچی بر نمی یاد همون طور ک خود الله می فرماید:«من از رگ گردن ب شما نزدیک ترم.» شریک قرار دادن با خدا شرکه و شرک بزرگترین گناهه
دختررکفشدوزکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 903 به نظرت خیلی کلی توضیح ندادی آقا من تو یه کار پزشکی عجله کردم و چند دکتر رفتم ناامیدم کردن گفتن حل بشو نیست هر چقدرم پول خرج کردم دیگه نشد
شبنم_گلی عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 2582 همه قدرت دست الله هست از دست شخصی مرده هیچی بر نمی یاد همون طور ک خود الله می فرماید:«من از رگ گردن ... 🙄🙄🙄🙄
دختررکفشدوزکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 903 همه قدرت دست الله هست از دست شخصی مرده هیچی بر نمی یاد همون طور ک خود الله می فرماید:«من از رگ گردن ... خدا روی بندگان پاکشو زمین نمیندازه اونا واسطن عترالله و عترت اهل البیتی
zahra1288 عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 4960 همه قدرت دست الله هست از دست شخصی مرده هیچی بر نمی یاد همون طور ک خود الله می فرماید:«من از رگ گردن ... استغفر اللهحتی میگن برای دعا کنار قبر پدر ومادرتون برید وحاجت بخواین که آدم های معمولی با کلی گناه هستن.بعد شما درباره معصوم وائمه همچین حرفی میزنیدمتوسل شدن چه ربطی به شریک قرار دادن خدا داره اونها واسطه هستن در درگاه خدا گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
دلدار1380 عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 243 خدا روی بندگان پاکشو زمین نمیندازه اونا واسطن عترالله و عترت اهل البیتی عزیزم الله نیاز ب واسطه نداره وقتی برای پبامبران مشکلی پیش میومد مگه از پیامبری مرده درخواست می کردن؟ همین گفته الله ک من از رگ گردن ب شما نزدیک ترم همه چیو ثابت می کنه