2777
2789
عنوان

خارش بعد از شیو طبیعیه؟👩‍🦯

263 بازدید | 13 پست

ببخشید که این سوال پرسیدم.

من با ژیلت شیو کردم

۳، ۴ روز پیش

بعد همون روز خارش نبود

ولی دیروز و امروز اینجوری شدم.

تو  این ۲روز هم همش اینجوری نبودم، گاهی خارش داشتم.

ب نظرتون طبیعیه؟ یا برم دکتر؟

از 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون موات دارن رشد میکنن انم به صورت زیر پوستی درمیان خارش میگیرن . این مواقع یا از سفید آب کمک بگیر .

یا از ژل بعد اصلاح کرم و....

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چون موات دارن رشد میکنن انم به صورت زیر پوستی درمیان خارش میگیرن . این مواقع یا از سفید آب کمک بگیر ...

من ژل الووئه ورا دارم 

میتونم ازش استفاده کنم

اینجوریه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230720-203243_gallery_2rk2.jpg

از 
من ژل الووئه ورا دارم  میتونم ازش استفاده کنم اینجوریه https://s8.uupload.ir/files/scree ...

من از اینا استفاده میکنم جوش میرنه پوستم .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
😐😐😧 پس چه ژلی میزنی؟

من ژل نمیزنم .‌من‌پماد تریامسیلیون اِن اِن  میزنم . 

ژلهای بعد اصلاح   آماده هس در داروخانه ها   از اونا بخر امتحان کن