شش و نیم سالشه ، به ضور تنش میکنم. گاهی وقت ها لج میکنه و لخت میشه و تو خونه بالا و پایین میپره. کلافم کرده، هر راهی داستان و جایزه و دعوا و اینا امتحان کردم ولی نشد. سرزنش نکنید،فقط جواب بدید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از بچگی پاش میکردی عادت کنه پسر من از نوزادی پاش بوده الان یه بار پاش نکنم شلوار نمیپوشه میگه اول شورت.سخت نگیر عادت میکنه بیشتر با تشویق و شورتای کارتونی بخر براش شخصیتایی که دوستداره
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
عزیزم وقتی این کارو میکنه محلش نزار.تا وقتی لباسشو نپوشیده باهاش صحبت نکن.واینکه خودت رعایت کن وقتی میخواد لباشو تعویض کنه کسی تو اتاق نباشه یا فقط خودت.نوع پوشش خودت هم مهمه.باید براش جا بندازی که حریمشو حفظ کنه.