2777
2789
عنوان

اسم دختر❗اِلارُز یا نِلیا⁉️کدوم قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامل شوهرم اسم دخترشو گذاشته دلارز ،بنظرم دلارز قشنگتره تا الارز

نیلارز هم هست...به اسم خودمم که نیلوفر بیشتر میاد،ولی انگار نیلا رز سخته خیلی و روان نیست تلفظش

هرچی اسم عجیبتر و نازیباتر باشه شمارو خاصتر نمیکنه

میدونم عزیزم😏خاص بودن به اصالت جایگاه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و تحصیلات و ظاهر موجه و خوب و آراسته و شعور و عدم قضاوت سریع افراد خلاصه میشه....که خداروشکر همه ش رو داریم 😉

اصلا نمیتونم با این اسم ها ارتباط برقرار کنم

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
میدونم عزیزم😏خاص بودن به اصالت جایگاه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و تحصیلات و ظاهر موجه و خوب و آراس ...

سلام عزیزم خوبی 

اولا که ایوب داری جواب این دوست مون رو خوب دادی 

دوما اسم الارز رو انتخاب کردین بالاخره یا نه ؟؟

دختر م ده ماهشه الان اسمش تو شناسنامه مهژین هست بعدش گفتن بذار الارز قشنگه 

اگه قشنگه و بازخورد خوبی داشته باشه قانونی عوضش کنم براش 

سلام عزیزم خوبی  اولا که ایوب داری جواب این دوست مون رو خوب دادی  دوما اسم الارز رو انتخ ...

سلام عزیزم مچکرم.ملورین گذاشتم نهایتا🥰 چون حساس بودم رو اینکه مخفف نکنن اسم بچمو و الارز جزعه اسامی هست که یامعمولا الا صداش میکردن و یا رز... ولی ملورینو مجبورن کامل بگن☺