2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین یه کلیپ دیدم شیر سرد یه فنجون یا هرچقدر که میخای میریزی تو ظرف،پودر قهوه رو هم میریزی کامل هم میزنی،میزاری روی شعله ملایم کم کم که کف کنه کفشو بگیر بریز تو فنجون سرو بعد که کنار جوش کرد از قهوه بریز تو فنجون کف

قهوه ترک رو از جای خوب و  مطمین بخرید 

یک‌ فنجان آب سرد (همون فنجانی که قراره قهوه رو بعد اماده شدن توش بریزید ) بریزید توی قهوه جوش یک قاشق مریاخوری پر هم قهوه میریزید کمی هم بزنید و بذارید روی شعله ی ملایم گاز کمی هم بزنید و صبر کنید قهوه از کناره ها شروع با جوشیدن میکنه و روی قهوه کف میبنده

اصلا نباید اجازه بدید بجوشه همین که کامل سطحش حباب زد و کمی بالا اومد زیرش رو خاموش میکنید و آروم توی فنجون بریزید تا کف رو از بین نره 

این مدل یه قهوه ترک غلیظ و‌پر کف بهتون میده نوش جان♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم دارم تا حالا استفاده نکردم بهم میگی چطوریه 

موکا پات قسمت زیرش آب میریزی و قسمت صافی قهوه و قسمت بالایی تا نیمه کمتر شیر البته اگه شیر قهوه دوس داری .....  بعد رو شعله کم میزاری خودش داغ شه با فشار آب و قهوه و کف میریزه توشیر و آمادس قهوه سازم که راحته محفظه اب و به اندازه چن کاپ اب میریزی و نسکافه هات چاکلت قهوه من همه رو قاطی میریزم به برق میزنی و آخرش دکمشو میزنی با کف بیرون میده