2777
2789
عنوان

خواستگاره پرو😒💩

312 بازدید | 29 پست

بچها خواستگارم همش میگه چاق شو یا از خودش تعریف میکنه یا گفتم بعد ازدواج باز میخوام دماغمو عمل کنم گف همین الان ۱۰۰ ملیون خرجته اونموقع میگی دماغتم عمل کنم گفتم ۱۰۰ ملیون ک من ایرادی ندارم ولی تو میگی دندوناتو کامپوزیت کن میکنم ولی حالا ۲۰۰ بشه چیزی نمیشه یا مثلا ایرادی خیلی زیاد میگیره کلا رو همه چی حساسه

خودش میگه دورو وریا من هی میگن نامزدی چیشد مت گفتم هنوز خبری نیست بعد اگه من بگم مثلا دخترخالم داره واسه نامزدی ما اینجوری میکنه میگه چقد عجله دارید..

امشب اسم یه قرص فرستاد ک گف بخور چاق شی منم گفتم چقد عجله داری بابا صبر کن هنوز خبری نیس اونم ضایع شد گف همونو بگو

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

باورم نمیشه چرا هنوز بلاکش نکردی....

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👻👻جمعه خواستگاریمه ولی حالم ازش بهم میخوره فامیلم هست فامیل دار همه منتظر جمعه هستن منم میگم بزار بیاد اصلا بعدش بگم ن ک حالش بد شه خیلی منم منم میکنه

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

🙁🙁🙁🙁این هنوز اولش اینجوریه بعدش چی میشه 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

والا ردش کن بره عزیزم. منم شوهرم پسرخالمه نامزد که بودیم میگفت کاش بری باشگاه کمرت باریک بشه سینه هات بره بالا یا فلان کارو بکن. الان بعده ۶ سال همون حرفارو داره بیشتر دعواهامونم سره همین قضیس .خودش با پاهای پرمو و باریک یه شرت رنگ و رو رفته پاش بعد مدام ازم ايراد میگیره که فلان لباس نمی پوشی. موهات مدل نمیدی آرایش نمیکنی مرد چجور حس بگیره 😕