فائزه-60 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/01 تعداد پست: 10103 عنوان بهترین ترشی که خوردید چه مدل ترشی بوده؟؟؟😊😋😋 521 بازدید | 39 پست سلام. خودم ترشی نازخاتون. اگه دستورشم دارید میذارید لطفا. ممنون برای سلامتی امامزمان(عج)یک صلوات بفرست 1402/04/28 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانننم عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1642 سالادگوجه مشهدی اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 40101 ترشی گردوی کالخودم درست میکنم هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
dream___ عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 847 خودم فقط ترشی گل کلم دوس دارمبادمجون و آلبالو و کلم قرمزو و سیر ترشی و گوجه رو هم امتحان کردم
دخترعینکی عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 5805 ترشی بامیه ترشی بادمجون شکم پر ترشی گوجه ترشی شور😄😄😄😄من خانواده ام اهل ترشین مرتب درست میکنن
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 12139 ترشی یونانی ی نوع ترشی مخلوطه ک با زیتون و روغن زیتون و سرکه و اینا درست شده بشدت خوشمزه ست قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
شایسته۹۷۹۱ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 1428 ترشی مخلوط مادرشوهرمو سیر ترشی و ترشی گل سیر فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗