2777
2789
نگو بدبخت گلم .ماهرچی سرمون میاد از افکارمونه شما چون وابسته شدین نه عاشق براهمین بجا نزدیک‌شدن ازش ...

وابسته اش نشدم چون الان نزدیک ی ماه ندیدم وبیشترم خواهد شد اما همچنان بهش فک میکنم ی حال دیگه میشم

۲۳ پشت سرهم نگرفتم اما طی پنج سال همه اون چیزهایی که گفتن مجرب وامتحان کردم  نشد خدا نخواست و ...

سنی نداری ان شاءالله به هرچی میخوایی میرسی..کاملا درکت میکنم تک‌تک حرفاتو تجربه کردم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنی نداری ان شاءالله به هرچی میخوایی میرسی..کاملا درکت میکنم تک‌تک حرفاتو تجربه کردم...

مرسی عزیزم کاش دردا به سن بود کاش 

😭😭😭

اصلا الان بهم بگن فلانی داره ازدواج میکنه ی جوری میشم ناراحت عصبی 

نمیدونم چیکارکنم چه میدونم مثلا دوستی 

دخترخاله ای و....

هرچی از هرکی شنیدم نذر کردم خوندم انجام دادم  دعای مقاتل خوندم  کن فیکون خوندم  جع ...

یدوست‌نی نی سایتی یه حرف قشنگی زد 

قرار نیس حتما با چله و‌دعا به تمام ارزوهامون برسیم 

فقط حس‌و حالمون خوب و‌مثبت میشه یه زمینه معنوی ایجاد میکنه که بتونیم با حال خوب از خدا درخواست کنیم خدا به میزان صبر و تلاش و نیتمون بهمون میده

نیت خیلی مهمه 

در حديثى از امام على بن موسى الرضا عليه السلام مى‌خوانيم كه فرمود: «وَ احْسِنِ الظَّنَّ بِاللَّهِ فَانَّ اللَّهَ عَزَّ وَجَلَّ يَقُولُ: انَا عِنْدَ ظَنِّ عَبْدِى الْمُؤمِنِ بى‌ انْ خَيْراً فَخَيْراً وَ انْ شَرّاً فَشَرّاً؛ نسبت به خداوند حسن ظن داشته باش، چرا كه خداوند متعال مى‌فرمايد: من در نزد گمان بنده مؤمن خويشم (و با آن همراهم) اگر گمان خير داشته باشد به نيكى با او عمل مى‌كنم و اگر گمان بدى داشته باشد به بدى». [1]

مرسی عزیزم کاش دردا به سن بود کاش  😭😭😭 اصلا الان بهم بگن فلانی داره ازدواج میکنه ی جوری می ...

قربونت برم منم یروز اینطور بودم خو این یعنی وابستگی ..یادم میاد به خاطر چه چیزایی الکی اشک ریختم

میدونید چندین ساله من از خدا میخوام ازدواج کنم  بعد جور نشد حالا علاقمند شدم به ی اقایی که حتی ...

عزیزم سه تا کار بهت میگم ان شاءالله ردخور نداره.

اول چله ترک گناه بگیر و صددرصد رعایت کن. همه نمازها اول وقت و حجاب درست و ترک گناهان

دوم استغفار هر روزه و زیاد و با اعتقاد و توجه به معنیش، حداقل ۱۰۰۱ بار در روز

و سه چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
هرچی از هرکی شنیدم نذر کردم خوندم انجام دادم  دعای مقاتل خوندم  کن فیکون خوندم  جع ...

الهی عزیزم چقد دلت پره. برو تاپیکای منو بخون متوجه میشی منم سالها دعا کردم هییییییچ اثری نمیدیدم. در حدی دعا میکردم و عبادت میکردم که دیگران بهم میگفتن تو دیگه نعوذ بالله پیامبر شدی. سالها سرم تو دعا بود و حرف عارفا و احادیث رو میخوندم. بعدش دیگه بریدم دیگه دست از دعا برداشتم. یروز خیلی اتفاقی شروع کردم به گفتن استغفاره و گریه میکردم که خدایا تو سبحانی و من گناهانم نذاشت به آرزوهام برسم، بدون توجه به حاجت استغفار گفتم. خیلی به دلم نشست. هر روزی که من استغفار میکردم یه دری بروم باز میشد. بعضی وقتا خدا رو بخاطر خودش عبادت کنیم خودش آگاهه به خواسته هامون. ببین چاره کارت چیه. خدا خودش بهت نشون میده خودتو بسپار بهش

عزیزم سه تا کار بهت میگم ان شاءالله ردخور نداره. اول چله ترک گناه بگیر و صددرصد رعایت کن. همه نمازه ...

من چادریم 

ارتباطیم باکسی ندارم 

نمازم سروقته 

اما چله حق شناس نائب میخواد ندارم 

بازم مرسی عزیزم ♥️🙏

اگه مجردی خوبی داشته باشی میگی ازدواج از دور قشنگه 

یه سفر زیارت امام رضا برو به نیت شهید ابراهیم هادی تونستی هر لحظه تو حرم زیارت میکنی عبادت میکنی دعا میکنی به یاد شهید هادی و به نیابت از اون اینکارو بکن ان شاالله به ماه نمیکشه ازدواج میکنی