2777
2789

مثلا چجوری فلاکس چای و‌میذارین و‌چ‌نظمی‌داره ماشینتون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سبد مسافرتی داریم تو اون فلاسک و چای نپتون و قند و شکلات و میوه و تخمه و...

اگه غذا هم بخوایم ببریم یخ پک مسافرتی دارم از این ظرفا تو اون میزارم صندوق عقب

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶

تاپیک سم👀👀

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
میزارم تو سبد کوچیکا

کلی گفتم مثلا چی برمیدارین برای راحتی راهتون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

چیز زیاد نبر تو راه بخر ،من اولا کلی چیز میبردم جاتون تنگ میشه دیگه حالا مثه اون موقع ها نیست جایی فروشگاه نباشه تیکه به تیکه چیز هست ،یه فلاکس بردارو لیوان و چاقو بشقاب،خوردنیا تو راه بخر

تاپیک سم👀👀

دقیقا چراااا واقعا

یه سبد مسافرتی بگیر همه چیو بچین تو همون.فلاکس اگه داری اب جوش بریز با چای کیسه ای .قند هم تو ظرف دربسته.یا شکلات.دستمال کاغذی و دستکش و پلاستیک و الکل  و اب  هم ببر لازمت میشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خوب یه سبد مسافرتی میوه و آجیل و هله وهوله و انرژی زا و چای ینا و یکی هم کلمن

اها اره کلمن خوب‌بود‌ممنون