2777
2789

یه خانم عکس یه شامپو بود نمیدونم چی بود گذاشت گفت وقتی موهاتون رو شستید اینو بزنید و بشورید گفت ک خیلییییی مو صاف و لخت میشه

مشکی رنگ بود جعبش

فک کنم قیمتش ۶۰۰ اینا بود

نمیتونم پیداش کنم☹️

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

ببین اسپری دو فاز سِریتا عالیه 

بعد حموم وقتی موهات یکم نم داشت خیلی کم ،بزن به موهات 

هم راحت تر شونه میشن هم لخت و خوش حالت میشه من واقعا راضیم من برای انواع مو خریدم 

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اسپری دو فاز سِریتا عالیه  بعد حموم وقتی موهات یکم نم داشت خیلی کم ،بزن به موهات  ه ...

مث کراتین میشه؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️