2777
2789
به جای صندلی ماشین؟؟

بله البته تا۶ماهگی بعد صندلی ماشین گذاشتیم چون تو نوزادی بچه توصندلی ماشین جاش راحت نیست کریر مناسبتره

کریر کمربند هم داره و امنیت نوزاد حفظ میشه توش 

مثل صندلی ماشین که کمربند داره

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری و خودم وخانوادم یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایمن هست به جای صندلی خودرو؟؟ چه مارکی؟ 

مارکشو نمیدونم پنج سال پیش استفاده کردم الآنم تو انباریه 

بله ایمن بود مخصوصا ماشین بود با کریر معمولی فرق داره گرونترم هست 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ایمن هست به جای صندلی خودرو؟؟ چه مارکی؟ 

والله مارکش یادم نیست ولی من کریر رو  پشت میذاشتم رو صندلی ومیتونی کمربند ماشین رو هم دوباره از روی کریر ببندی ولی کلا تا۶ماهگی کریر مناسبتره 

مارکشو نمیدونم پنج سال پیش استفاده کردم الآنم تو انباریه  بله ایمن بود مخصوصا ماشین بود با کری ...

من تو دیوار میگردم یکی بگیرم ولی خیلی مارک های مختلف هست نمیدونم کدوم خوبه

والله مارکش یادم نیست ولی من کریر رو  پشت میذاشتم رو صندلی ومیتونی کمربند ماشین رو هم دوباره از ...

ولی حتما بعدش صندلی ماشین بخرین ما یه تصادف سخت داشتیم که اگه بچم توصندلی ماشین نبود معلوم نبود چی میشه اون‌موقع بچم ۱سالش بود