2777
2789
عنوان

به خاطر وزن زیاد و قد بلندم هیچوقت….

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 53 پست
استغرالله خواهر  یکی اونطوریه یکی از این بغل معمولیا که مثلا دوستامون و خانوادمون رو بغل میکنی ...

پناه بر خدا چقد پیچیده شد یهووو😐😐😐😂 فقط با رسم شکل

•دستانت را به خدا بسپار🌝🇮🇷✌🏻🇵🇸                               الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دیکه عکس بهتر از این گیرم نیومد شرمنده 😅😅 این بغلا واسه دخترایی هست که قدشون بلندنیست و سبک ...

جدی با رسم شکل فرستادین برام😬😯 بابا شما دیگه کی هستین... دس ***بستین، ایکاش من شکی که داشتم رو واضح تر میپرسیدم منظور بغل کردنه مثه بچه هاس¿ که انقد به زحمت نیفتید خواهر😅😅 دمتان گرم.

•دستانت را به خدا بسپار🌝🇮🇷✌🏻🇵🇸                               الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍
جدی با رسم شکل فرستادین برام😬😯 بابا شما دیگه کی هستین... دس ***بستین، ایکاش من شکی که داشتم رو واض ...

خواهش میکنم عزیزم 

شفاف سازی کردم دیگه ☺️😅😂😂😂😂

ای وای من اصلا به این حواسم نبود که بچه رو هم اینطوری میگیرن 😢😅😂😂

خواهش میکنم عزیزم  شفاف سازی کردم دیگه ☺️😅😂😂😂😂 ای وای من اصلا به این حواسم نبود که بچه ر ...

بله😂😂😂🌸

راستی دخترک اشی مشی جون حواست باشه رو هر لینکی کلیک نکنی مثل عکسی که من گذاشتم مثلا از این به بعد سع ...

چه نصیحت دوستانه ای. اما چرا؟؟

منظورتون اینه که ایمن نیست؟ 😥 

اما من به شما اعتماد کردم 

(اولش فکرکردم میگین ریپلی نکن😑اما...)

چه نصیحت دوستانه ای. اما چرا؟؟  منظورتون اینه که ایمن نیست؟ 😥  اما من به شما اعتماد کرد ...

نه عزیزم 

ممکنه بعضی‌هامون لینک درست بزاریم اما همیشه اینطور نیست!

اگر لینک چه میدونم برید تو این سایت یا این عکس یا فیلمو ببینید و اینا دیدی احتیاط کن 

تنها لینک های عکسی که شاید بشه بهشون اعتماد کرد با uupload.irشروع میشن 

این یعنی این عکس رو توی اون سایت مطمئن اپلود کرده و به ته لینکم نگاه کن که زده jpg یا png اینا فرمت عکسن که اگر توجه کنی اخر لینکی که من برات گذاشتم هم داشت

یا لینکایی که با ninisite.com یا شاید مثلا instagram.com شروع میشن ولی بازم محض احتیاط به همون اینستاگرام هم دقت کن که بعدش .com داره مثلا instagram.ixxskskskassksldkdkdsk همچین چیزی نیست

روی تبلیغا کلیک نکن.

خلاصه احتمال هک شدن با لینک هست :) 

اینم تاپیک نی نی یار پنج راجب این موضوع 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11426116/تو-سایت-رو-هیچ-لینکی-کلیک-نکنین

نه عزیزم  ممکنه بعضی‌هامون لینک درست بزاریم اما همیشه اینطور نیست! اگر لینک چه میدونم برید تو ...

عخیش😁😌🙏🏻 یلحظه ترسیدم با یک هکره ناقلاع رو به رو شدم

چشم عزیزم  و سپاسگزارم از توضیحات و راهنمایی عالیتون. خیر ببینی جانم🤍🌹☺️

عزیزم دعا کن شوهر انسان و با معرفت گیرت بیاد بغل پیش کشش .منم همین قد و وزن شما رو داشتم ولی اون هم ...

عزیزم حرفات خیلی درسته

ولی میدونی من خودمم بچه طلاقم. یعنی طلاق رو یه جورایی چشیدم

لذا به اون زاویه همیشه توجه دارم

ولی منظورم یه شوهر هم هیکلی هم پاک بود که ننوشتم البته

هم بغل بشم هم آدم باشه و به طلاق ختم نشه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
عزیزم وزنت یکم بالاس،بیار رو ۶۴ بغلی میشی بغلی بودن ربطی ب طول نداره عرض هستش ک خراب میکنه

جون تو من از اولشم تپل بودم.  راه نداره

اگه بخوام کم کنم س ی نه و با سن. هم لاغر میشن که خودت میدونی نشدنیه😂 

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.