2777
2789
عنوان

به خاطر وزن زیاد و قد بلندم هیچوقت….

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس اون ک باید بغل کنه ی جوری بغل میکنه تا دهنت وا بمونه

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
وزنت نسبت به قدت خوبه عزیزم قدت هم خیلی بلندنیست میتونی بابلندترازخودت ازدواج کنی اونا میتونن اگه بخ ...

جدا؟؟؟

ولی کسی نمیتونه معمولا

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

الان همه ی بغل نشده ها میان😂😂😂

•دستانت را به خدا بسپار🌝🇮🇷✌🏻🇵🇸                               الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍
منظورش فکر کنم از ایناست که با دست بغلش کنه

بقیه با چی بغل میکنن🤌😐🤔😂

•دستانت را به خدا بسپار🌝🇮🇷✌🏻🇵🇸                               الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍
تو دیگه پهلوان حسن یزدانی هستی😂😂

نه دوستمو‌ گفتم 

عادی شده برام 

توعم معمولی ای دیگه... درشت نیستی اصلا 

اتفاقا خیلیم اوکی ای 

دوستـان ! هیـچ جایِ نگـرانی نیست... اکنـون سال ۱۵۰۰ و همه ما مـرده ایم !💙
تو دیگه پهلوان حسن یزدانی هستی😂😂

😂😂

عزیزم دعا کن شوهر انسان و با معرفت گیرت بیاد بغل پیش کشش .منم همین قد و وزن شما رو داشتم ولی اون هم ۱۰ سانت از من بلند تر بود هم‌ ۲۰ کیلو چاق تر .خیلی راحت‌ از رو زمین‌ بلندم میکرد ولی تهش اون بغلش به کارم اومد که طلاق نگیریم؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
بقیه با چی بغل میکنن🤌😐🤔😂

استغرالله خواهر 

یکی اونطوریه یکی از این بغل معمولیا که مثلا دوستامون و خانوادمون رو بغل میکنیم 😂😂 

توی اولی اون زنه وزنش میوفته روی مرده ولی تو حالت دوم نه