2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی پیشی حتما این کارو انجام میدم اوایل میگفتم خدا کنه زود به دنیا نیاد خیلی از زایمان میترسیدم ولی الان میگم ای کاش امشب دردم بگیره به دنیا بیاد برام دعا کنید بچه ها زایمان راحتی داشته باشم سر زایمان خواهر شوهرم بودم بیچاره خیلی درد کشید آخرم بعد 14 ساعت بردنش سزارین به خاطر همین خیلی میترسم
دکترم گفته روزی یه استکان گل گاو زبون و یه استکان عرق کاسنی و یه قاشق روغن کرچک وای که چقدر بد مزه است حتما شربت زعفرون هم از فردا میخورم مرسی مامان دنیز کوچولو و پیشی جون
پیشی اون روشی که گفتی دکتر خواهرم باهاش دعوا کرده گفته این رو.ش خودش باعث پارگی جفت میشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
طبیعی خیلی خوبه واسه مادر؛منم الان سه ماه به زایمانم مونده اما چون رحمم خیلی شل ه و عمل دوخت دهانه رحم انجام دادم دکترم اجازه نمیده طبیعی زایمان کنم یعنی میگه واسه من نمیسه،وباید اجباری سز بشم،اما طبیعی خیلی خوبه الان مد شده همه طبیعی میزاین،از عمل سز زیاد خوشم نمیاد
الله الله کنی به الله میرسی!
2810