2777
2789
عنوان

شما بچه 12 ساله رو همراهت دوست صمیمش میفرستید کوه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 59 پست

سلام کاربر گرامی، به هیچ عنوان تنها نرود و اگر خواستید حتمآ با مادرش برود، کوهستان شرایط آب و هوایی سختی دارد و برای شخصی که‌ تجربه ندارد؛توصیه نمی شود و کمااینکه سن ایشون پایین است، موفق باشید 

گرگ هم بار بیاری ی شیر واسش طعمه میکنه

میگه خانواده دوستشو میشناسن خب 

من چون خودم از این نگرانی های بیش از حد ضربه خوردم دوس دارم اگه بچه ای داشتم بذارم زندگی کنه خوش بگذرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دقیقا طرز فکر غلط خواهرمو داری  اون بچه با تو احساس راحتی نمیکنه به اندازه ی دوستش قطعا&nbs ...

غلط نیست 

من ۱۵،۱۶سالمه 

من مامانم میخواست منو همراه همکارش و دختر همکارش(دوستم)  بفرسته شمال دو روزه ،،، من نرفتم، داخل اون مسافرت ممکنه هزار تا اتفاق بیفته 

اما داخل کافه این اتفاقا نمیفته

داخل شهر بازی نمیفته 

حتی وقتی بچتو یه ساعت میفرستی خونه دوست چندین سالش چون یه ساعته وقتی بچت بیاد از حالش میفهمی اتفاقی افتاده یا نه 

اما دو سه هفته داخل روستا دور از امنیت اصلا 

اگر اتفاقی بیفته چی؟ 

:)
تو دقیقا طرز فکر غلط خواهرمو داری  اون بچه با تو احساس راحتی نمیکنه به اندازه ی دوستش قطعا&nbs ...

چه ربطی داره توام حتما از بیرون خبری نداری 

بچه ۱۲ ساله رو چرا باید تک و تنها بفرستم بره کوه بلایی سرش بیاد کی مسعوله؟

شما بفرس بره بچتو بقیه نمیفرستن

شاید طرز فکر شما غلطه میبینی که همه با هم نظرن 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
میگه خانواده دوستشو میشناسن خب  من چون خودم از این نگرانی های بیش از حد ضربه خوردم دوس دارم اگ ...

هرچقدر هم بشناسن نباید تنها بزارن بره، شما هم اگر خانوادتون اون موقع ب شما سخت نمی‌گرفتند شاید  الان اینجا نبودید  چون هنوز بچه ندارید اینو میگید

اتفاقا دوسال پیش خواهرزاده جاریم ی پسر ۱۹ساله بود خانواده پدریش عمه هاش میخواستن برن شمال ب اینم میگن بیا بریم مادره اجازه نمی‌داده می‌گفته نه ما نمیریم تو تنهایی نرو،از اینا اصرار که حتما باید برادر زادمونم بیاد بعد عمه این پسره آرایشگره پسره شاگردشم  بدون مادرش میبره شمال چون با این برادرزادش دوست بودن میرن همگی ک متاسفانه خواهرزاده جاریم با پسر شاگرد آرایشگاه تو دریا غرق میشن جفتشونم میمیرن خوشحال میرن ولی با جنازشون برمیگردن واقعا غوغایی شد خیلی بد بود پسر شاگرد تک پسر بود بابا نداشت طفلی

غلط نیست  من ۱۵،۱۶سالمه  من مامانم میخواست منو همراه همکارش و دختر همکارش(دوستم)  ب ...

افرین بهت

با اینکه سنت کمه اما کاملا منطقی هستی

بچه ۱۲ ساله رو بفرستی کوه بلایی سرش اومد چی؟ کی مسعولشه؟ قطعا هیچکس انداره خود ادم مراقب بچش نیس

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
میگه خانواده دوستشو میشناسن خب  من چون خودم از این نگرانی های بیش از حد ضربه خوردم دوس دارم اگ ...

من ۱۶ سالمه تقریبا از ۱۴ سالگی کافه و شهربازی رو با دوستام تنهایی میرفتم 

اما منو زور هم بکنن که سه هفته بری روستا تنهایی اونم با دوستت نمیرم چون ممکنه هزار تا اتفاق ناخوشایند اونجا بیفته 

تقصیر خانواده هست باید از بچگی به بچه بفهمونن   جامعه جای امنی نیست و دوست و دوست پسر مورد اعتماد نیست 

:)
من ۱۶ سالمه تقریبا از ۱۴ سالگی کافه و شهربازی رو با دوستام تنهایی میرفتم  اما منو زور هم بکنن ...

عزیزم ۲ روزه ۲ روز 

سه هفته از کجا درآوردی

گفتم سه هفته دیگه اینا میخوان برن

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
غلط نیست  من ۱۵،۱۶سالمه  من مامانم میخواست منو همراه همکارش و دختر همکارش(دوستم)  ب ...

دو روز عزیزم سه هفته چیه آخه

مسخره گرفتین

سلام دوره ام باکس پلاس فرجی دارید؟؟؟

بله کامل کامل هستش هر آپدیتی هم بیاد سریع منتشر میشه براتون

با هزینه کم میتونم بهتون بدم 

هرگز

ولی یه برنامه میچینم خودم با یه غافلگیری خوبرمیبرمش که طوری بهش خوش بگذره که احساس کمبود نکنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱