2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6534 بازدید | 133 پست
واااای خدا صبر بده تسلیت میگم عزیزدلم غم آخرت باشه اینشالله ما هم فامیلامون پسرش ۱۵ سالش بود دیروز ...

یا خدااااا یا خداااااا یا خداااااا😭😭😭😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش وارد تاپیک نمیشدم.منم برادزم از دست دادم هر روز همین فکرا رو میکنم که دیگه ازش چیزی نمونده و حیف ...

تسلیت میگم عزیزم خیلی غم بزرگیه مرگ بچه و جوون حسرتش خیلی بیشتره

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
الهی بمیرم برات الهی بمیرم برا دلت خدا صبرت بده  عکسشو بزار ببینیم اگه امکانش هست

گذاشتم صفحه ۴

خدا صبرتون بده عزیزم ،یکی از آشناهای منم  بچش تازه فوت شده هنوز دوسالش نشده بود ،نمیدونم مریض ش ...

خدا به شما هم صبر بده غم خیلی بزرگیه😢😭😢😭

دیدمش عزیزم قلبم آتیش گرفت برات  خدا صبرت بده  منم خواهرم طفل ۲ سالشو به بدترین شکل از د ...

واااای خدا به داد خواهرت برسه من میدونم تو دلش چی میگذره، خدایا چرا اینقد مرگ بچه زیاده😭😭😭

خیلی بزرگ😔😔😔خدا به شما و همسرتون هم صبر بده ،مامانم تو اون روزا در عرض دو هفته تمام موهای سرش سفی ...

الهی بمیرم، من یه سال با پسرم زندگی کردم و این حال و روزمه، مادرت که چند برابر من با داداشت زندگی کرده و عادت کرده بهش😢🖤🖤

2810