2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6534 بازدید | 133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش وارد تاپیک نمیشدم.منم برادزم از دست دادم هر روز همین فکرا رو میکنم که دیگه ازش چیزی نمونده و حیف ...

خدا رحمتش کنه 💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یه هفته مونده به تولد یک سالگیش، تصادف کردیم

خدا صبرتون بده عزیزم ،یکی از آشناهای منم  بچش تازه فوت شده هنوز دوسالش نشده بود ،نمیدونم مریض شد یهو فوت شد ،خیلی برا بچش گریه کردم ،یادم میفته بغضی میشم ،خدا بهت صبر بده ،جای همه ما زیر خاکه آخرش یکی زود یکی دیر ،من خودمم عزیز از دست دادم  برادر عزیز تر از جانمو هنوز ۱۸ سالش بود درکت  میکنم ،ولی هیچکاری از دست هیچکی بر نمیاد ،فقط نریز تو خودت گریه کن 

کاش وارد تاپیک نمیشدم.منم برادزم از دست دادم هر روز همین فکرا رو میکنم که دیگه ازش چیزی نمونده و حیف ...

عزیزم برادرت چند سالش بود منم برادرم رو از دست دادم چند سال پیش  ،خدا رحمتش کنه

وای خدا💔 خدا صبر بده 🥺 نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی منم ماه پیش کسی رو که خیلی دوسش داشتم و دارم ...

ممنونم عزیزم بابت این دعای قشنگ

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
بمیرم واسه دلت. موضوع تاپیکو ک خوندم تپش قلب گرفتم پسرت کجا نشسته بود ک فوت کرد؟بغلت بود؟  خد ...

بغلم بود، اخرین باری که بغلم بود😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
داغ سنگینی هست ،خیلی تحملش سخته اما به این فکر کن که اون جاش خوبه  می‌دونی هر چقدر هم گریه کنی ...

ممنونم عزیزم متاسفانه خودمم عمل کردم و پام شکسته فعلا نمیتونم از تخت بلند شم، ولی هیچ درد جسمی حس نمیکنم فقط قلبم درد میکنه

بمیرم برات دهنم قفله نمی‌دونم چی بگم ک یکم بتونی آروم شی فقط از خدا میخام بحق آبروی زهرا ب دلت آرا ...

ممنونم عزیزم

2810