2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6534 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم عزیز دلم خدا بهت آرامش بده .اون دنیا داره نگاهت میکنه قربونش دست و پای کوچیکس  

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

کاش منم توبچگی میمردم سبک و ازاد و بدون گناه. اصل کاری روحشع که مثل پرنده در حال پروازه. خوش ب حالش. انشالله که خدا ب دلت ارامش بده

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

وای خدا💔

خدا صبر بده 🥺

نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی منم ماه پیش کسی رو که خیلی دوسش داشتم و دارم و از دست دادم حالم خیلی بد بود یه چیزی که کمک کرد صبر کنم غسل صبره حتما انجام بده واین دعا 

ای کسی که به اهل صبر، نیروی استقامت و مقاومت می بخشی و به واسطه اطاعت بر تو آنها را صبر و بردباری در برابر مشکلات می بخشی و غیر از تو هم کسی قادر به این کار نیست.

مصیبتی مرا احاطه کرده و گرفتار نموده. نمی دانم چگونه از دست آن خلاص شوم لذا مرا مجبور نموده که به تو متوسل شوم.

در حالی که من امیدوار به تو هستم که در این مورد به من عنایت کنی. پس به سوی تو آمده ام و برای این خسران و ضرر از همه بریده ام و به دعای او امید بسته ام. اکنون من نزدیک به هلاکت می باشم. مرا در یاب و این مصیبت و زیان مرا جبران کن.

یعنی غم آن را برایم شادی قرار ده و با داخل نمودن نیروی صبر بر من مرا مجهز نما. زیرا اگر تو مرا رهاکنی و مرا با آن مصیبتها و زیان ها تنها بگذاری من هلاک می شوم. چون نمی توانم در مقابل آنها صبر و استقامت کنم.

ای صاحب نام که در آن نامت همه امور چاره می شود. از تو به حق خودت در خواست می کنم با تسکین دادن اثر این مصیبت ، مرا یاری دهی، ای کریم و ای مهربان.

اگر شخص این سخنان را در مقابل من بگوید، به طور قطع صبر و شکیبایی را بر وی الهام می کنم و طوق شکر کردن را به گردنش می آویزم و به واسطه جبران کردن آن ضرر و مصیبت او را شاد می کنم .

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
2810