2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6534 بازدید | 133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بزار علاوه بر جسمی حال روحیتم خوب بشه بعد بیار 

اگه باردار بشم حال روحیم خوب میشه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

الان پنجاه روز داداش 27سالمو از دست دادم، و دقیقا میدونم مامانم چه حالی داره، حالی شبیه شما، ولی کاش مامان منم خاطراتش از پسرش کم بود.... 

بعضی وقتا از خدا میخوام مامانمم ببره چون میدونم داره چه دردی میکشه، تحمل درد کشیدنشو ندارم

الان پنجاه روز داداش 27سالمو از دست دادم، و دقیقا میدونم مامانم چه حالی داره، حالی شبیه شما، ولی کاش ...

وای خدا بهتون صبر بده من نمیتونم مادرتونو درک کنم ۲۷ سال یه عمره. تحمل دوری پسرم که فقط یک سال پیشم بود خیلی سخته چه برسه به مادرت با ۲۷ سال خاطره. مرگ جوونا و بچه ها خیلی سخته علاوه بر داغش کلی حسرت رو دل ادم میمونه 

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

خدا بهت صبر بده ولی خاطر جمع باش الان جایگاه خیلی بهتری از من شماداره روحش شاد 

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار
خدا بهت صبر بده ولی خاطر جمع باش الان جایگاه خیلی بهتری از من شماداره روحش شاد 

ممنونم 

خوبی عزیزم بهتری؟ از لحاظ روحی آروم شدی یکم؟ پات خوب شده؟ میتونی بدون کمک راه بری

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
خوبی عزیزم بهتری؟ از لحاظ روحی آروم شدی یکم؟ پات خوب شده؟ میتونی بدون کمک راه بری

سلام عزیزم ممنون خیلی بهترم هم از لحاظ روحی هم راحت خودم راه میرم فقط یه ذره میلنگم و پله نمیتونم بالا برم با یه پام 

مرسی که به یادم بودی ببخش دیر جواب دادم گوشیم خراب بود