2777
2789

برا بچه یه ساله همون عکس کافیه چیزی نمیفهمه بذار 3/4 سالش شد براش ماشین شارژی چیزی بگیر به دردش بخوره 

اگرم الان مبلغشو داری بده یه سکه بخر بذار براش کنار بعداکه ذوق و شوق داشت کادوی خوب بخری 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوام پسرمو ببرم اتلیه یه عکس تکی و یه سه تایی بگیریم بعدم بریم بیرون باهم وقت بگذرونیم کیک کوچولو بگیریم بخوریم و فیلمشو بگیرم برای وقتی بزرگ شد و باتوجه به روحیاتش شاید یه اسباب بازی کوچولو ام‌براش گرفتم 

همون عکس یادگاری میمونه یه لباس 👗 خیلی خوشگل 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
برا بچه یه ساله همون عکس کافیه چیزی نمیفهمه بذار 3/4 سالش شد براش ماشین شارژی چیزی بگیر به دردش بخور ...

اره منم همین فکرو دارم 

بودجشو نداریم متاسفانه ول دوست دارم یه چیز خاص بگیرم وقتی بزرگ شد ذوق کنه براش😃🤣 

مثبت بین
2810