2777
2789
عنوان

بچه م تشخیص نقص توجه و تمرکز گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7799 بازدید | 72 پست
ن اینجوری نگو و تجربه دارم میگم وقتی حرف زدنش کامله و از سنجش در اومده ینی مشکلش سطحیه  فقط با ...

قراره کااردرمانی ببرم. ولی آنلاین. چون تو شهرمون نداریم. 

میشه بگین چ جوری پشت میز بنشونمش. ربع ساعت بنشونمش درس یادش بدم یا ربع ساعت بنشونمش کار مورد علاقه ش رو بکنه ( فقط صرفا بشینه ). آخه زیاد راه می‌ره. زیاد خیال بافی می‌کنه از وقتی این تلویزیون دید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده جلسه رفته پیش خوان کلاس اول بهشون حروف یاد دادن چن تایی. امروز ازش میپرسم انگار هییییییچ یاد نگرفته. هیچ کدوم. فقط صدای اول و بخش کردن ک اونم خودم تو خونه تمرین کردم. عملا تو کلاس هییییچ یاد نگرفته 

قراره کااردرمانی ببرم. ولی آنلاین. چون تو شهرمون نداریم.  میشه بگین چ جوری پشت میز بنشونمش. رب ...

مثل پسر من هستش این بچه آنقدر بی هدف چرخیده ی جا نشستنو بلد نیست باید عادتش بدی بشینه اوایل نه یاد دادن رو بیخیال شو صرفا فقط بتونه تاب بیاره پشت میز بتونه بشینه حتی شده ب زور پسر من فقط در می‌رفت آخر میزو چسبوندم ب گوشه ی دیوار نتونه فرار کنه کم کم عادت کرد 

پشت میز ی کاری انجام بده مثلا خانه سازی بچینه یا ی اسباب بازی درست کنه از اونا ک می‌چینم رو هم خانه سازی هارو بریز جلوش بگو زرد و بزار رو زد قرمز رو قرمز مخروط هست از اینا ک حلقه از بزرگ ب کوچیک میچینی از اونا بده بچینه شمع فوت کنه از این کارا ک اوایل فقط بتونه تاب بیاره پشت میز بعد کم کم آموزش رو شروع کن 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
مثل پسر من هستش این بچه آنقدر بی هدف چرخیده ی جا نشستنو بلد نیست باید عادتش بدی بشینه اوایل نه یاد د ...

عزیزم الااااان پسرتون کلاس چندمه ؟؟؟؟ می‌تونه بخونه بنویسه ؟؟؟ نسبت ب همسالاش چطوره 

عزیزم نگران نباش

قابل کنترله

علاوه بر درمان دارویی ریتالین و… روش های توانبخشی شناختی وجود داره

من خودم روانشناسی‌شناختی خوندم و‌ میدونم‌نوروفیدبک‌‌و‌…تاثیر‌دارن استفاده کنین

منم عنوان پایان نامم تاثیر ضربان دوگوشی بر‌کودکان بیش فعاله

موثر بود میگم استفاده کنین

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
عزیزم نگران نباش قابل کنترله علاوه بر درمان دارویی ریتالین و… روش های توانبخشی شناختی وجود داره م ...

عزیزم نمی‌خوام دارو بدم. حاضرم هر چقدر هزینه غیر دارویی هست بدم و تاثیر داشته باشه. اما دارو نه. نگرانم از نگرانی حمله هراس بهم دست میده. صبح شد سعی میکنم بخوابم ولی نمیتونم 

عزیزم نگران نباش قابل کنترله علاوه بر درمان دارویی ریتالین و… روش های توانبخشی شناختی وجود داره م ...

بچه من به موقع راه رفت. به موقع حرف زد همه چیز خوب بود. فقط از همون موقع ک‌کوچولو بود زیاد راه میرفت. هیچ چیز مشکوکی نبود همیشه تست asq از دوماهگی تا پنج سالگی ازش می‌گرفتم باهاش کار میکردم. تو تمام حیطه ها نرمال بود  چی شد اینجور شد. چ کار کردم من کجا کم گذاشتم 

بچه من به موقع راه رفت. به موقع حرف زد همه چیز خوب بود. فقط از همون موقع ک‌کوچولو بود زیاد راه میرفت ...

والا ربطی ب تربیت نداره فک نکنین شما کم کاری کردین

بیشتر مربوط به کارکردای مغزه ک تحت تاثیر امواج و ژنتیک و…است

حتما دنبال درمانش باشین درمان روانپزشکی و‌رواشناسی شناخت

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

سلام گلم نگران نباش پسر منم هم نقص توجه تمرکز داره هم تاخیرکلامی ولی کلاس اول را با سختی کمی با نمره خوب و خیلی خوب گذروند

البته پسر من هم دارو ریتالین میخوره هم کاردرمانی ولی دارو را خیلی کمتر از دزی که دکتر میده استفاده کردم 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
2810