2777
2789
عنوان

شش ماهه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 54 پست
اره رو به جلوعه آخه بعضی فامیلامون که رفته بودن انومالی که گفتن دختره رفتن خرید کردن تو هفت ماهه دوب ...

دختر ممکنه بعدا بگن پسر 

چون آلت و نمیبینن یا کوچیکه تشخیص نمیدن 

ولی وقتی آلت و دیدن و میگن پسره دیگه صد در صد پسره 

دعا کن بر منم اشتباه کرده باشه پسر باشه نی نیم🥰😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دختر ممکنه بعدا بگن پسر  چون آلت و نمیبینن یا کوچیکه تشخیص نمیدن  ولی وقتی آلت و دیدن و ...

وای قربونش بشم اینو نگو بخدا دختر خوبه دختر دلش همیشه پیش مامانه ولی پسر نه دختر دلسوز میشه به مامان ولی پسر نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قربونش بشم اینو نگو بخدا دختر خوبه دختر دلش همیشه پیش مامانه ولی پسر نه دختر دلسوز میشه به مامان ...

آره میدونم واقعا قبول دارم این حرف و 

ولی چ کنم پسر بچه دوست دارم 

تو خیابون میبینم دلم ضعف میره 

همش لباسای پسرونه نگا میکنم 

ناشکری نمیکنم خدارو شکر 

هر چی خدا صلاح بدونه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آره میدونم واقعا قبول دارم این حرف و  ولی چ کنم پسر بچه دوست دارم  تو خیابون میبینم دلم ...

منم اونقدر لباس دخترونه خریده بودم آبجی تو یه راه هم داری که دومی بری پیش دکتر که پسر بشه ولی من دیگه ندارم سومی خیلی زیاد میشه 😔

ای جان من خیلی سادم یکم مسخرم میکنن و اینم بگم یکیشون که چهار تا پسر داره دختر نداره و یکیش دوتا دخت ...

من طرف خانواده شوهرم همه پسر زا هستن، دوتا جاریام فقط دختردارن و یه خواهرشوهرم 

واسه همین خیلی مینازن ب دخترداریشون 

نه بابا رو نده بهشون