شوهر خاله من 3 روز پیش فوت کرده ...پنجشنبه اینده هم مجلس مادر شوهرمه...چون قراره برن مکه...یه مهمونی مفصل..حالا لباس من هم رنگش نوک مدادی هستش مشکی نیست...تازه قرار بود موهام رو هم مش کنم ...حالا موندم چیکار کنم ...ارایشگاه برم یا نه؟؟؟خودم هم کسی هستم که ارایش وظاهر برام خیلی مهمه....شما بودیدچه میکردید؟؟؟در ضمن خالم خواهر زاده مادر شوهرم هستش....
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
be nazare man inkaro nakoni behtare baraye khnevadeye shoharet vaa madaret ehteram bezar,,age in karo bokoni migan kambood dari,az in mehmooniya ziyad hast ke khodeto dorost koni vali marg yek dafas,barat harf dar miaran,khodeto koochik nakon
مونا جون خدا شوهر خالت رو رحمت کنه به نظر من لباس همونی که داری رو بپوش در مورد ارایش هم می تونی ملایم ارایش کنی ولی واسه خاطر احترام به خالت موها تو فعلا مش نکن البته این نظر منه.بستگی داره خانوادت چه جوری باشن مثلا واسه کسی که فوت شده عزا نگه دارن یا نه!!!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم با پروا جون موافقم همون لباست رو بپوش و یه آرایش ملایمی هم کن ولی فعلا مش نکن انشاا... وقتی مادر شوهرت از سفر حج برگشت اون موقع خودتو خوشگل کن تا یه تغییری هم بکنی و خیالت راحته چون فکر کنم حداقل تا اون موقع نزدیک 20-25 روزی از مرگ شوهر خالت میگذره و اینجوری به خانواده خودت هم احترام میذاری
زندگی حکمت اوست چند برگی را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت