2777
2789
شوهر خاله من 3 روز پیش فوت کرده ...پنجشنبه اینده هم مجلس مادر شوهرمه...چون قراره برن مکه...یه مهمونی مفصل..حالا لباس من هم رنگش نوک مدادی هستش مشکی نیست...تازه قرار بود موهام رو هم مش کنم ...حالا موندم چیکار کنم ...ارایشگاه برم یا نه؟؟؟خودم هم کسی هستم که ارایش وظاهر برام خیلی مهمه....شما بودیدچه میکردید؟؟؟در ضمن خالم خواهر زاده مادر شوهرم هستش....
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جون خدا شوهر خالت رو رحمت کنه
به نظر من لباس همونی که داری رو بپوش در مورد ارایش هم می تونی ملایم ارایش کنی ولی واسه خاطر احترام به خالت موها تو فعلا مش نکن
البته این نظر منه.بستگی داره خانوادت چه جوری باشن مثلا واسه کسی که فوت شده عزا نگه دارن یا نه!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
منم با پروا جون موافقم همون لباست رو بپوش و یه آرایش ملایمی هم کن ولی فعلا مش نکن انشاا... وقتی مادر شوهرت از سفر حج برگشت اون موقع خودتو خوشگل کن تا یه تغییری هم بکنی و خیالت راحته چون فکر کنم حداقل تا اون موقع نزدیک 20-25 روزی از مرگ شوهر خالت میگذره و اینجوری به خانواده خودت هم احترام میذاری
زندگی حکمت اوست چند برگی را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت
مطمئنی خالت پا می شه میاد؟ هنوز ده روز نگذشته؟ معمولا تا 40 نگذره مهمونی نمی رن. اگه اون نیاد که جله. اما موهاتو مش نکن حالا
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند