2777
2789
عنوان

خانمما بیاین کمکم کنین دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 19 پست
اون مطلب بالایی هفته اول ماه چهارم بود.اینم برای هفته اخر ماه سوم و در این هفته باید بتواند سرش را 90 درجه بچرخند. ممکن است او به صدای شما سرش را برگرداند. طی این هفته‌ها توجه بیشتری به حرف‌های شما نشان می‌دهند و ممکن است طی شیرخوردن نیم نگاهی هم به صورتتان بیاندازد و به دهان شما نگاه کند ببینید که چه می‌گویید. او هنوز هم خواب منظمی ندارد. نباید این مسئله شما را نگران کند. برای اینکه بتوانید به خوابش نظم بهتری بدهید می‌توانید چند کار را انجام دهید مثلا تعداد دفعات چرت‌ها و میزانش را در روز کم کنید و آخرین وعده شیر شب را زیاد به او بخورانید تا طی در نیمه‌های شب احساس گرسنگی نکند و شما هم مجبور نشوید او را بیدار کنید.
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ﴿۵۳﴾ بگو اى بندگانم که زیاده بر خویشتن ستم روا داشته‏اید، از رحمت الهى نومید مباشید، چرا که خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، که او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)
امروز ب دکترش گفته بهش گفته من توجه کردم وقتی اسمش صدا زدی عکس العمل نشون داد ولی خوب بچیه سختیه.مقلا وقتی داریم باهاش حرف میزنیم بعد پا میشم میرم با چشمش دنبالمون میکنه اما بعضی اوقاتم هر چی باهاش حرف میزنیم اصلا نگاه نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر خود را می­شناسد و به صورت سایر افراد هم علاقمند است. ·روی شکم خود می­خوابد و با استفاده از زانوها و بالا آوردن سینه­اش می­تواند از خود محافظت کند. سرش را به سمت صدا می­چرخاند و وقتی صحبت می­کنید شما را نگاه می­کند. چیزها یا اشخاص آشنا را تشخیص می­دهد. · می­تواند به اشیای مختلف ضربه بزند اما نمی­تواند خودش را به آنها برساند. ·وقتی اسباب­بازی را در دست او می­گذارید می­تواند آن را گرفته و تکان بدهد. کارهایی که بهتره اخر سه ماه انجام بده اینان حالا یکی دو موردم انجام نداد فک نکنم نگران کننده باشه
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ﴿۵۳﴾ بگو اى بندگانم که زیاده بر خویشتن ستم روا داشته‏اید، از رحمت الهى نومید مباشید، چرا که خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، که او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)
همینکه کارهاش پیشرفت میکنه یعنی سالمه تازه نورای من خیلی از اینکارارم که گفتی نمسکنه