2777
2789
عنوان

اسهال استفراغ کودک ۲۰ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم موز بهش بده...کته درست کن با ماست بهش بده بخوره‌‌‌....سوپ مرغ بهش بده برای تقویت بدنش..

شربت زینک بهش بده..برای اسهال عالیه....دکتر پسرم عالیه میگه بچه ها براشون سیب زمینی سرخ شده ضرر داره ولی وقتی اسهال دارن بدید اسهال قطع میشه شما هم امتحان کن...نزار بدنش ضعیف شه..گوشی بده دستش حواسش نیست بده بخوره....ولی خیلی چیزیم پشت سر هم ندی بیاره بالا

پودر ا آر اس رو هم حتما بهش بده به همراه پودر کیدی لاکت آب بدنش کم نشه 

عزیزم موز بهش بده...کته درست کن با ماست بهش بده بخوره‌‌‌....سوپ مرغ بهش بده برای تقویت بدنش.. شربت ...

چشنم حتما عزیزم ممنونم گلم

فقط سیب زمینی سرخ کرده الآن ضرر نداره؟چون با روغن سرخ شده

پوره سیب زمینی بدون کره بهتر نیست؟

سلام عزیزم. دختر من الان 11 ماهشه و دقیقا همین ویروس رو گرفته. شیر خشک نان آ ال 110 کامل استفراغشو قطع کرد. اسهال هم سعی کن باهاش کنار بیای تا ویروس از بدنش دفع بشه. حتما حتما حتی شده مقدار کم آب سیب بده بهش. مایعات زیاد بخوره که کم آب نشه بدنش. دختر من 9 روزه اینطوریه به مرور کمی بهتر شده. صبر کن خوب میشه عزیزم 

2810