2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد رشت ماسال

62 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر میشه لطفا اگه اطلاعاتی از دانشگاه آزاد ماسال دارید بگید؟

استادهاش

محیطش

جوی که داره 

بچه هاش 

خوابگاهش و فاصله خوابگاه تا دانشگاه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تهرانم میخوام انتقالی بگیرم برای ماسال

میشه دلیل این کار رو بگی 

استاتید تهران کجا 

استاتید ماسال کجا

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
مستقل شدن بیشتر و خب اینکه منم آزاد تهران درس میخونم یعنی از نظر بار علمی خیلی فرق دارن؟

بچه مایه داری ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
ممنونم  نمیدونید خوابگاهش کجاست؟

اطلاعاتی ندارم. ولی عزیزم اگر تهران درس میخونی صرفا برای مستقل شدن این کارو نکن. از لحاظ بار علمی، قطعا آزاد تهران بالاتره و خب ماسال شهر کوچیکه زندگی داخلش برای شما که تهران هستی، چالش های خودش رو داره. باز من نطرمو گفتم. همه اینا رو در نظر بگیر 

موفق باشی