2777
2789
عنوان

کسی اینجا پاوربانک داره میشه بیاین

929 بازدید | 14 پست

پاوربانکتون چندهزاره و‌چندتا گوشی و شارژ میکنه و‌خودش چندساعت تو‌شارژ میکنید ک‌فول بشه 

من‌دیروز پاور ۲۰۰۰۰خریدم‌فروشنده گفت تا۳تاگوشی و‌شارژ میکنه از دیروز دوبار گوشی زدم‌تو شارژ تقریبا هرکدوم۳۰درصپ شارژ میکنه و‌خاموش‌میشه یساعت زدمش تو شارژ از دیرو بنظرتون‌کم‌شارژش‌کر‌م‌ک‌اینطوریه خیلیییی نگرانم‌میگم‌نکنه بهم‌انداخته باشه البته۶ماه گارانتی داره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

روش نوشته  ۱5w

وخب انگار ۵ باریا ۴ بار گوشیو شارزمیکنه

خودشم حدودا صب تاشب طول میکشه پرشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کم میزنی تو شارژ مال من چهار تا‌چراغ داره موقع شارژ شدن چشمک میزنه از اولی میره تا اخری وقتی ثابت شد یعنی کامله شارژش.ده یازده ساعت فکر کنم میشه تا کامل شارژبشه.چند هزارشو یادم نیست .ولی سه بار اینا شارژ میکنه.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
حداقل نصف روز تو شارژه تا فول میشه ۲۰۰۰۰ و سه چهار بار شارژ می‌کنه گوشی 

یعنی امشب تا صب خود‌پاورم‌و‌بزنم‌شارژ اوکیه فردا امتحان کنم‌ببینم‌چجثریه 

از‌شما درصد شارژ داره از من نداره خیلی‌بده بجاش۴تا چراغ داره ک زدم تو شارژ سه تا چراغش روشن شد فکر‌کردم‌اوکیه دیگ‌ثلی نبود

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شاید فیکه ولی درکل بیست هزار چهار تا  گوشی بایستی شارژ کنه

نهایت ببینم بده ک‌خب میبرم‌چون‌گارانتی داره ولی ناراحتم عاخه این همه هزینه برا ی گوشی 

البته میگم‌از وقتی خریدم سرجمعه ی ساعت زدمش تو شارژ خود‌پاور 

خوب کم میزنی تو شارژ مال من چهار تا‌چراغ داره موقع شارژ شدن چشمک میزنه از اولی میره تا اخری وقتی ثاب ...

دقیقاااا برامنم همینه۴تاچراغه امروز ی ساعت یا کمتر‌زدم‌شارژ دیدم ۳تا چراغش روشن فکر کردم تقریبا پر شده ولی  فقط۳۰درصد شارژ کرد گوشیم‌و‌شاید واقعا شارژ نداره 

چون از یروز‌خریدم‌غقط‌همین‌ی ساعت زدمش شارژ

نهایت ببینم بده ک‌خب میبرم‌چون‌گارانتی داره ولی ناراحتم عاخه این همه هزینه برا ی گوشی  البته م ...

یه ساعت کمه باید بزنی فول شه.برند سامسونگ نیست که اخه سامسونگا  خوب نیستن

یعنی امشب تا صب خود‌پاورم‌و‌بزنم‌شارژ اوکیه فردا امتحان کنم‌ببینم‌چجثریه  از‌شما درصد شارژ دار ...

مال منم درصد شارژ نداره وقتی میزنم تو شارژ چراغاش چشمک میزنه فول بشه ثابت روشن میشه 

آره شب تا صبح بزنی خوبه اگه دیدی بازم شارژ نمیکنه ببر پس بده

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
یعنی امشب تا صب خود‌پاورم‌و‌بزنم‌شارژ اوکیه فردا امتحان کنم‌ببینم‌چجثریه  از‌شما درصد شارژ دار ...

رفتم تاپیک قبلی تو خوندم اتفاقا برا منم شیائومی هست و خیلی هم راضی هستیم اون شارژ نداره شارژش پر بشه اوکی میشه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
دقیقاااا برامنم همینه۴تاچراغه امروز ی ساعت یا کمتر‌زدم‌شارژ دیدم ۳تا چراغش روشن فکر کردم تقریبا پر ش ...

نه بابا یه ساعت که کامل نمیشه.حداقل ده ساعت اینا باید بزاری شارژش کامل بشه.چراغاش وقتی ثابت روشن بود یعنی کامله شارژش

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
رفتم تاپیک قبلی تو خوندم اتفاقا برا منم شیائومی هست و خیلی هم راضی هستیم اون شارژ نداره شارژش پر بشه ...

ممنون‌امشب میزنم توشارژ امیدوارم اوکی بشه

یه ساعت کمه باید بزنی فول شه.برند سامسونگ نیست که اخه سامسونگا  خوب نیستن

نه ردمی