2777
2789
عنوان

چه جمله ای تورو کُشت ولی وانمود کردی چیزی نشده ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من سالها خارج از ایران زندگی میکرد. یه بار موقع عقد که بین خانواده ها مشکل پیش اومده بود نمیدون ...

ببین این خصلت رو اگ مردی نداشته باشه باید تعجب کرد، ینی همشوووون میگن وای من فلان دختر بابای کارخونه دار بهم معرفی کردن نگرفتم😒😂 مال منم ازاینا میگه بهش گفتم خب میرفتی همون انترمنترا رو میگرفتی میگه نه اونا خرج و افاده‌شون بالاس بدبخت میشدم😂 ایشالله خوشبخت باشی گلم🤍

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ببین این خصلت رو اگ مردی نداشته باشه باید تعجب کرد، ینی همشوووون میگن وای من فلان دختر بابای کارخونه ...

وای من بار دومه با شما مکالمه میکنم. اصن عاشقت شدم  

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
وقتی بود ک شوهرم بهم گفت تو مگه کی هستی ک عروسی بخوای...

اووو مگه به کسی بودنه عروسی خواستن 😵‍💫🫤

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
مال من هر چی میخواد میگه بعد میگه نهههه من نگفتم چنین چیزی نبوده تو اشتباه میکنی    

پررو قرنیه مشکی 😄

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
اینکه یه بار خونه‌ی خاله‌ی شوهرم رو دعوت کرده بودم.بعد من ماما هستم،شوهر خاله‌ش گفت سر سفره من چندشم ...

واچه ربطی داره اگه اینجوریه که پس دکتراو پرستارام کثیفن که

کاش میشد بگی کثیف اون  قلب تو عه 

توی آزمون قبول نشده بودم بابام گفت تورو تو مدارس استثنایی هم نمینویسن چه برسه به تیزهوشان

مگه موفقیت ادما تو قبول شدن تیزهوشانه...

کلی ادم موفق اصلن درسم نخوندن

واقعا راست میگی؟🥺 همش میترسم حامله نشم 

بله عزیزم من از خیلی سال پیش دکتر گفت تنبلی داری الکی خودتو نگران نکن 

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒
وای من بار دومه با شما مکالمه میکنم. اصن عاشقت شدم    

جون من؟؟ فدات بشم اصن😃😍 

همکلامی با شما باعث افتخاره عزیز

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اووو مگه به کسی بودنه عروسی خواستن 😵‍💫🫤

منظورش سطح خانوادگی بود. یجور تحقیر بود