2777
2789

من خودم بدن نسبتا خوبی دارم ولی

همسرم خواست بهم آمپول بزنه منم خوب چون شوهرم بود طبیعتا خیلی راحت کشیدم پایین ،توخونه،گفت چراهمشو کشیدی پایین انگارکه بدن(با‌،سن) خیلی قشنگی داری

وخودش کشیدبالا 

جزمنوخودشم کسی نبود تو خونه

همه هم به استایل خوب میشناسنم 

ازخودم بدم اومد ولی چیزی نگفتم

یه بارم یکی اومد یه ماشین دراز پارک جلو خونه ،منم گفتم این چرا ماشینشو گذاشته دم درخونم 

برگشت گفت ازکی تاحالا خونه دارشدی ؟خونم داری تو؟؟؟

شکستم 

خونه به اسم مم نیست به اسم خودشه ولی منم خون دلها خوردم ،همه طلاهامو دادم 

روزدم به خالم که بیاد ضامن واممون بشه اون موقع اقا پشت من قایم میشد 

تموم کارهای تمیزکاریش بعد اماده شدن تنهایی یه تنه انجام دادم 

نخوردمو نپوشیدم 

جوری که یهروز عمه و زن عموم گفتن تو فقط همین دست لباسو داری ؟گفتم نه چطور گفت اخه چنساله تورو فقط بااین لباس میبینیم

ازون به بعد همیشه میگم خونت

قبضای خونه اتو پرداخت کن

خونتو تمیزکردم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

چه بد منم واقعا با این حرفایی که تو گفتی ناراحت شدم برات

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد بزنم تو دهن شوهرت 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

میدونی ادم انتظار این حرفارا از شریک زندگیش از شوهرش نداره خیلی سخته

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

وقتی که دختر عمم گفت بابا و مامانت زیادی برات سرمایه گذاری کردن از لحاظ درسی ولی فعلا هیچی نشدی بابات اگر برای گوسفند سرمایه گذاری می کرد حداقل گوشت و شیر داشت

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

متاسفم. همسرتون دوران کودکی بدی داشته. همیشه ضایعش میکردن برای همین شکستن دیگران براش عادیه. فکر نمیکنه کار بدیه

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

من داشتم راجع یه مسئله ی دیگری دیشب با مادرم صحبت میکردم، یهو حرف بی ربط زد. گفت اره اون ادم دخترش خوشگل بود، اونو خواستن گرفتنش ،نیومدن سراغ تو. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
بیماری قلبی دارم یه جا یه ماه کار می‌کردم صاحب کارم برگشت گفت که بیچاره نامزدت که اومده تو رو گرفته ...

چقد ماتحتشون سوخته که همچین حرفی زدن

از غریبه ها و آدمای دور  همچین حرفایی رو میشنوی اتفاقا نباید بشکنی باید خوشحال باشی که با تمام وجودشون دارن از حسودی میترکن