2777
2789
عنوان

تیرویید ومشکلات پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 8517 بازدید | 18 پست
سلام عزیزم منم کپ کاری تیرویید دارم تو عید یهد پوست صورت و گردنم خارش و قرمزی داشت الان همه اونا لکه ...

عزیزم هیچ دارویی نیست منم مثل شما هستم درکتون میکنم فقط مراقب باش لکه سفید نزنه پوستت خیلی مراقب باش از چیزای سرد دوری کن اگه درمانی پیدا شد خبرت میکنم شما هم منو درجریان بزارین اگه درمانی پیدا کردین راستی واسه کم کاری تیروئید میگن ارده با شیره انگور خوبه هر صبح صبحانه بخور 

عزیزم هیچ دارویی نیست منم مثل شما هستم درکتون میکنم فقط مراقب باش لکه سفید نزنه پوستت خیلی مراقب باش ...

سلام خوبید شما بهتر شدین .؟من تیروئید پرکار دارم الان ی لک سفید نزدیک آرنج دستم زده بود والان دارم حس میکنم خیلی خفیف روی پیشونیم داره میزنه..اون که دو ارنج زده بود داره کم رنگ تر میشه ویکم کوچیکتر شده...راستی تیوئیدمم داره خوب میشه نمی دونم با خوب شدن تیروئید میرن یا نه...برا صورتم ناراحتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبید شما بهتر شدین .؟من تیروئید پرکار دارم الان ی لک سفید نزدیک آرنج دستم زده بود والان دارم ح ...

خوشبحالتون تیروئیدتون إن شاء الله که داره خوب میشه دیگه خیالتون راحت خوب میشین لکه هاتون از بین میره