2777
2789

‌  

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم لب مرگگگگگ

گیج میشدم. دختررررر 

تار میشد چشمام صداهارو نمیشنیدم. اصلا ت حال خودم نبودم مرگ واقعی بود رنگ رو سفیددددد

هیچ بیمارستانی ام پذیرشم نمی‌کرد چون حالم خیلی بد بود میگف باید بری همونجایی ک عمل کردی 

اونجام کلینیک خصوصی بود ۱۲ شب بسته بود

خلاصه ب بدبختی صبح شد و زنده موندم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
من رفتم لب مرگگگگگ گیج میشدم. دختررررر  تار میشد چشمام صداهارو نمیشنیدم. اصلا ت حال خودم نبود ...

چند روز بعد عمل اینجوری بودی ؟

من اولاش خیلی سرحال بودم .الان جای بخیه هام میسوزه .چیکار کنم به نظرتون 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
چند روز بعد عمل اینجوری بودی ؟ من اولاش خیلی سرحال بودم .الان جای بخیه هام میسوزه .چیکار کنم به نظر ...

یک سال پیش عمل کردم من

شب سوم اینجوری شدم

از دکتر بپرس ببینم پماد آلفا خوبه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
خانما عمل بینی سخته ؟چند وقت باید مواظبت کنید برای شوهرم میخام؟؟

بستگی به دکتر و بدن داره .

من خیلی خوب بودم ولی بعد از عمل بینی کیپ و چیزی نمیتونی بخوری . فرداش که پانسمان و تامپون رو برمی‌داره بهتر میتونه بخوره . در کل خیلی سخت نیست ولی آسون اسونم نیست 

یک سال پیش عمل کردم من شب سوم اینجوری شدم از دکتر بپرس ببینم پماد آلفا خوبه

به من پماد داده باید روزی دوبار بزنم برای جذب بخیه هام ولی میزنم میسوزونه انگار . البته زیاد نیست ولی میترسم 

به من پماد داده باید روزی دوبار بزنم برای جذب بخیه هام ولی میزنم میسوزونه انگار . البته زیاد نیست ول ...

نگران نباش ولی زنگ بزن مطب حتما بگو. ک اینطوری هستی شاید گف دیگ نزنی