2777
2789
عنوان

کسایی که مینی واش دارن بیان لطفا

81 بازدید | 4 پست

راضی هستین به درد میخوره 

مخصوصا لباسای کثیف بچه هارو خوب میشوره ؟

چه مارکی خوبه ؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

من دارم خوبه بنظرم مصرف ابش بالاست مثلا اگه ادم حوصلش بکشه با مینی واش فقط کفی کنه بعد با دست ابکشی کنه بهتره سریعتر کفا بیرون میان تا اینکه دو سه بار پر اب کنی بچرخه بعد اب و تخلیه کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای لباسای سفید و‌... گرفتم

ابکشیش رو‌ خودم تو دستم انجام میدم که این باعث شد تو استفاده ازش تنبلی کنم چون برای ابکشی چند بار باید پر و خالی کنی که هم مصرف ابش بالاس هم کلی باید بالاسرش واسی

من برای لباسای سفید و‌... گرفتم ابکشیش رو‌ خودم تو دستم انجام میدم که این باعث شد تو استفاده ازش تن ...

وای اینجوری که منم تنبلیم میادکه

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)