2777
2789
عنوان

مردی ک فقط ب فکر خانوادشه رو باید چیکار کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم قبلا هی خرج خواهر و مادرشو میکرد

من هیچی😐

اگه اونام چیزی برام میخریدن با پول شوهرم میخریدن

خلاصه منم شروع کردم لباسای انچنانی، طلا، گوشی، هر روز دکتر پوست و ....

کلا همه پولاشو ریختم جیب خودم

بعدش متوجه شد ازدواج کرده و باید بیشتر حواسش به پولاش باشه

الانم هرچقد بخوام نه نمیگه..برا خواهر مادرشم خرج نمیکنه اصلا.

این آقا هیچ مشکلی نداره، تنها مشکلش اینه که نباید ازدواج میکرد.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
پسر بزرگ باشه نمیتونه خواهرمادرشو رها کنه دیگه این طبیعیه که ازشون حمایت کنه وتعصب داشته باشه

تا یک حدی باید این حمایت‌ها ادامه داشته باشه اگر از یک حد و حدودی بیشتر شد جوری که به زندگی و روابط زناشویی صدمه وارد کرد باید اصلاح بشه . اصولاً هر کسی باید اونقدر قوی باشه که بتونه از پس مشکلات خودش بربیاد و مزاحمت برای دیگران ایجاد نکنه که خلقت خداوند متعال برای رسیدن همه انسانها چه مرد و‌چه زن به کمال و رشد و‌ ارتقا هست . این نوع حمایت‌ها بیمارگونه و آسیب زا هستند .تعصب از جهل و نابخردی منشأ گرفته و اصلا صفت پسندیده ای نیست . 

خودم یکیشو دارم تامیتونی خرج کن که کم بیاره بفهمه اینکارش درست نیست تازمانی که داره برای اونا خرج م ...

الان دقیقا برای یکی از آشنایان ما همین اتفاق افتاد . پسر یک پدر معتاد یک لا قبا داشت که مجبور بود خرج خانواده و خواهر و مادر و‌برادرها را بده و با یک دختر خوب شاغل از یک خانواده خوب و اسم و رسم دار ازدواج کرد و بیست سال تمام این دختر آبرو داری کرد و غصه خورد اما همسرش جهیزیه برای خواهر ها می‌گرفت و برادرها را خرجی میداد و برای پدر و مادرش خونه خرید و همسرش هم کار میکرد و قناعت میکرد و صرفه جویی میکرد تا برای آینده دو فرزند خودش خونه و زندگی فراهم کنه . آخرش میدونید چی شد ؟

عروس آبرودار که از خانواده مرفهی بود و خودش شاغل بود از بس حرص و جوش خورد و غصه خورد سرطان گرفت و همین دو سه روز پیش با سن نه چندان زیاد فوت کرد .

خانمها به فکر خودتون باشید و دختر خانم ها لطفا موقع ازدواج موقعیت مالی پسرها را هم در نظر بگیرید که هم سطح باشید نه بیشتر و نه کمتر .

حالا خانواده یک معتاد که همیشه انگل جامعه بوده سالم زندگی میکنند و این وسط یک خانم تحصیل کرده خانواده دار قربانی یک خانواده بیمار و زالو صفت شد از بس باید حرص اینها را میخورد .