2777
2789
سلام عزیزم .من تهران هستم پیش دکتر هدیه صانعی فر رفتم قبلا ولی  ۳۱ تیر پیش دکتر پرستو رستمی مرک ...

سلام  عزیزم رفتین حتما بیا نتیجه رو بگو که دکتر چی گفته .چون دکتر واسه دختر منم گفته شاید زودتر به بلوغ برسه و لازم بشه جلوی بلوغ رو گرفت . البته الان دخترم علایمی از بلوغ نداره هروقت این اتفاق افتاد حتما نظر چند دکتر رو میپرسم چون تصمیم سختی واقعا

کسی رو دیدی هورمون رشد بزنه؟

نه عزیزم از نزدیک ندیدم ولی همین جا سرچ کنی هورمون رشد خیلی از کاربرا نظر دادن حتی کسانی که نتیجه گرفتن و راضی بود یه سری ها هم هستن آمپول بلوغ و هورمون رشد رو همزمان استفاده کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .من تهران هستم پیش دکتر هدیه صانعی فر رفتم قبلا ولی  ۳۱ تیر پیش دکتر پرستو رستمی مرک ...

اتفاقا منم یه مشاور از دکتر هدیه صانعی فر گرفتم ایشون سن استخوانی دخترم رو یکسال بزرگتر تشخیص دادن ولی دکتر  فاطمه آقا مهدی   یکسال و نیم بزرگتر تشخیص دادن ولی نظر هردو دکتر این بود که اگه علایم بلوغ شروع بشه و قد خوبی نداشته باشه با آمپول جلوی بلوغ رو بگیرن . تنها علایم دخترم‌موی زاید قسمت شرمگاهی بود که آزمایش و سونو نرمال بود و دکترها هردو گفتن موی زاید علایم بلوغ نیست مهم جوانه زدن سینه هست 

اتفاقا منم یه مشاور از دکتر هدیه صانعی فر گرفتم ایشون سن استخوانی دخترم رو یکسال بزرگتر تشخیص دادن و ...

روی چشم من نتیجه رو حتما میگم.دکتر صانعی فر سن استخوانی دختر من رو بکسال بزرگتر تشخیص دادن.بهترین دکتر آریا ستوده و پرستو رستمی هستن در بیمارستان مرکز طبی کودکان

روی چشم من نتیجه رو حتما میگم.دکتر صانعی فر سن استخوانی دختر من رو بکسال بزرگتر تشخیص دادن.بهترین دک ...

سلام عزیزم خوبی شما دخترتو دکتر بردی ؟ چه تصمیمی گرفتی ؟ هورمون رشد میزنی ؟

سلام  عزیزم رفتین حتما بیا نتیجه رو بگو که دکتر چی گفته .چون دکتر واسه دختر منم گفته شاید زودتر ...

سلام عزیزم دخترم رو بردم دکتر گفت لازم نیست هورمون بزنه.قدش بین ۱۵۵ تا ۱۵۷ میشه.فقط فقط ورزشی انجام بده که ضربان قلبش بره بالا.مثل طناب و دویدن و والیبال.

دختر منم بردمش دکتر اسکن دست هم گرفت مشکلی نداشت. ولی ازمایش نداد براش، میترسم، ممکنه تو ازمایش چیزی ...

نه اصل اسکن دست هست.سن استخوانی جلو باسه خوب نیست.برای دختر شما حتما سن استخوانی معادل سن تقویمیه

سلام عزیزم دخترم رو بردم دکتر گفت لازم نیست هورمون بزنه.قدش بین ۱۵۵ تا ۱۵۷ میشه.فقط فقط ورزشی انجام ...

مرسی عزیزم که جواب دادی ان‌شاءالله همیشه تنش سلام باشه و به همه آرزوهاش برسه 

سلام عزیزم دخترم رو بردم دکتر گفت لازم نیست هورمون بزنه.قدش بین ۱۵۵ تا ۱۵۷ میشه.فقط فقط ورزشی انجام ...

سلام عزیزم خوبی از دخترت چه خبر قدش رشد کرد بعد پریودی ، حرف دکتر پرستو رسمتی درست بود ؟ 

دکتر دخترم گفته باید جلوی بلوغ رو بگیری نگرانم 

یادم بود شما رو گفتم بپرسم از عملکرد دکتر رسمتی راضی بودی؟ اگه راضی هستی نوبت بگیرم دخترم رو ببرم پیشش

پیش دکتر عمومی بردی یا غدد ؟

دختر تا ۲۰سالگی قد می‌کشه پسر نا۲۵ سالگی 

هورمون نزن براش خطرناکه علاوه بر رشد طولی استخوان باعث رشد عرضی ام میشه ارزش ندارد عوارضش رو به جون بخره

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
سلام عزیزم خوبی از دخترت چه خبر قدش رشد کرد بعد پریودی ، حرف دکتر پرستو رسمتی درست بود ؟  د ...

سلام عزیزم فعلا قدش ۱۵۲ شده‌. من ترسیدم هورمون رشد تزریق کنم.از زمان پریود تا الان که ۱۲ سال و ۴ ماهشه ۸ سانت قد کشیده

2810