میشه نفری یه صلوات برا خونه دار شدن همه مستاجرا بفرستین
برای منم دعا کنید🥹
نمیخوام زندگیم خراب بشه🥹بخاطر خونه
فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
برا منم دعا کنید اسی جون برات دعا کردم صاحب خونه شی تو هم دعا کن کار پسرم بگیره و ما هم صاحب خونه شی ...
اگ قابل باشم حتما🥹
فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40