2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40994 بازدید | 865 پست
آهان نمیدونستم ببخشید. فقط رنگش مهم نبود. امکاناتش خوب بود. مهمترین نکته این بود که می تونستیم اگر ک ...

کاش الآنم میتونستیم. الآن وقتی تاپیکمون تعطیل بشه دیگه برای خودمون هم قابل دسترس نیست و از پروفایلمون حذف میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
کاش الآنم میتونستیم. الآن وقتی تاپیکمون تعطیل بشه دیگه برای خودمون هم قابل دسترس نیست و از پروفایلمو ...

درسته این خیلی بده. گاهی آدم دلش می خواد حرفا و توصیه های بقیه  تو تاپیکش رو داشته باشه. 

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاربران عزیز تمام نظرات و علایق شما رو ذخیره کردم که در برنامه ها بگنجانیم هرچند یک تعدادی از اونها مثل گزینه دیس لایک و امکان تغییر نام مستعار قبلا وجود داشته، اما متاسفانه چون سو استفاده کردند از این امکانات، مجبور شدیم حذفش کنیم

اما باید ببینیم به چه طریقی میشه از این آپشن ها استفاده کرد که موجب نارضایتی سایرین نشه

کاربران عزیز تمام نظرات و علایق شما رو ذخیره کردم که در برنامه ها بگنجانیم هرچند یک تعدادی از اونها ...

سلام مجدد. تشکر میکنم که پیگیری میکنین.
کامنتهای منم مطالعه فرمودین؟
و برنامه ای برای مناسبسازی سایتتون برای افراد نابینا مثل من دارین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

این همه اومدن اعتراض کردن تاپیک زدن رفتن تاپیک های بقیه اعتراض کردن 

هیچکدومشون  تعلیق نشدن فقط زدین منو تعلیق میکنید 

با اینکه من اعتراض کردم ولی نه اونقدر شدید یا بی احترامی بشه!!!!! 

این نی نی یار های شما هم فقط بلدن منو تعلیق کنن 

اگه قرار بر تعلیق باشه باید نصف سایت رو تعلیق میکردن 

نمیشه که من تا ی حرفی میزنم سریع تعلیق میکنن 

ی هشداری چیزی به این نی نی یار هاتون بدین شورش در اومده دیگه واسه هرچیز و ناچیزی فقط منو نشونه گرفتن 

کاربران عزیز تمام نظرات و علایق شما رو ذخیره کردم که در برنامه ها بگنجانیم هرچند یک تعدادی از اونها ...

عزیزم شما فقط دوست دارم بدونم چرا همه سه تا سه تا تاپیک میذارن حذف میکنید ما یدونه میذاریم حذف نمیکنید؟مال ما خار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما این قابلیتو اضافه کنید به نینیسایت چون شما مثل اینکه اصلا نمیتونید ازپس اینکار بر بیاید

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

سلام خانم تهرانی لطفا به کار نی نی یار ها هم نظارت کنید یا نی نی یار جدید استخدام کنید

این ها خیلی ناعادلانه رفتار میکنن 

از بس خسته هستن نمیتونن درست تصمیم بگیرن!  یا براشون کمکی بیارید یا باهاشون برخورد کنید

دیشب خواهرم و تعلیق کردن اصلا نگاه نکردن ببینن حق با کی هست 

یک کاربر دیگه کلی بهش توهین کرد اون وقت خواهر من و تعلیق کردن!  والا اینا حق الناسه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
این همه اومدن اعتراض کردن تاپیک زدن رفتن تاپیک های بقیه اعتراض کردن  هیچکدومشون  تعلیق نش ...

دقیقا با یک سری از کاربرا مشکل دارن و خیلی نامردی رفتار میکنن 

واقعا چرا؟؟. باید یه اخطار جدی داده بشه بهشون یعنی چی  چ معنی داره این کار ها   رسیدگی ...

از بس خسته هستن!  وقتی دوازده ساعت بکوب میشینن پای سیستم اعصاب براشون نمیمونه دیگه.... هم حق دارن هم حق ندارن، 

بخاطر اونا انقدر بدم اومده از نی نی سایت که حد نداره 

از بس خسته هستن!  وقتی دوازده ساعت بکوب میشینن پای سیستم اعصاب براشون نمیمونه دیگه.... هم حق دا ...

خب خسته هستن ی کار دیگه انجام بدن به هرحال دارن پول میگیرن از این کار همینجور الکی نیست که 

فقطم منو تعلیق میکنن بقیه شورش کردن هیچی ب هیچی 

خب خسته هستن ی کار دیگه انجام بدن به هرحال دارن پول میگیرن از این کار همینجور الکی نیست که  فق ...

واقعا نمیدونم اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن 

با خواهر منم لج افتادن دیشب با یکی بحثش شده نی نی یار اومده تذکر داده خواهر منم دیگه ادامه نداده، اما اون کاربر هی ادامه میداده تا اینکه تعلیق شده

بعد یه ادم کثیفی اومده گفته تقصیر جفتشون بود جفتشون و تعلیق کنید!  نی نی یارم تعلیقش کرده!  

چندبارم قبلا هی بهش الکی گیر داده بوده

الانم دیگه خط نداره بیاد هر چی داشته تعلیق کردن

2810