2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
اینکه فقط بخونن تااینکه نظرهم بتونن بنویسن یا دوست پیدا کنن فرقش زیاده.هرکاربری قطعا چندتاکاربری دار ...

درسته ولی شاید من نخوام کد ملیمو به سایت بدم 

تقریبا هیچ سایت یا اپی ندیدم که شماره ملی بخواد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

حس میکنم کم کم به اون روزی هم میرسیم که بخوایم تاپیک بزنیم و منتظر بمونیم تا نی نی یار تایید کنه و تاپیکمون بره رو تیتر 😐🫥🫥🫥

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله میخونه ولی نمیتونه از سر هیجان فحاشی کنه یا تندی کنه  مثلا سایت بارداریه یه حرفایی کارب ...

👌

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
اینکه فقط بخونن تااینکه نظرهم بتونن بنویسن یا دوست پیدا کنن فرقش زیاده.هرکاربری قطعا چندتاکاربری دار ...

عزیزم تا الان تجربه نشون داده امن ترین سیستم ها مثل اینیتا هم میشه هک بشه 

فرض کن نی نی سایت زمانی هک شد کد ملی هویت طرفه 

با برنامه ریزی حل میشه  مدیرای اینجا میتونن تعداد تاپیک و محدود کنن!  ولی کلا نمیدونم مو ...

بله یه تعمیراتی که لازمه و یه تغییرات بهینه. من قبول دارم که بیشتر به فکر منافعشون هستن .در مورد چند تا مورد مثل حذف تاپیک و تغییر اسم و گروه خصوصی فقط نظر دادم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من با آزادی و حق انتخاب مخالف نیستم

ولی اصولا کاربرهای پرحاشیه بیشتر درخواست حذف تاپیک و حذف پست و ویرایش پست رو دارن‌ 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
حس میکنم کم کم به اون روزی هم میرسیم که بخوایم تاپیک بزنیم و منتظر بمونیم تا نی نی یار تایید کنه و ت ...

کم کم امکان ریپلای رو بر میدارن

ببین کی گفتم،قبلا ریپ نبود دعوا ک میشد تا یکی میومد طومار تایپ کنه اونی یکی از تاپیک رفته بود بیرون دعوا میخوابید

الان امکان ریپ نمیذاره دعوا تموم شه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
ب نی نی یار ۵ گفتم آیپی دونفرو چک کن این دوتا یکین باهرکاربریش داره یه مزخرفی میگه هیچی ب هیچی

نمی‌دونم واقعا پس دقیقا دارن چکار میکنن که به هیچ کاری نمیرسن 🫥🫥🫥

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خانم دیگه زمان قبلا گذشت، الان اکثر بچه  ها گوشیشون اینستا دارن، منم اینجا هستم، رو تاپیک ه ...

شمانمیشی به دودلیل که نمیگم.ولی دیدم کسایی که میگم.دیگه اون بچه هایی که اینستا  وهزارتا چیز دیگه دارن مشکل از  خانوادشونه.من خودم دوس ندارم هیچ برنامه مجازی هم ندارم ولی شوهرم داره.تنهاجایی که گاهی میام اینجاس.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
گلم ب نفع سایته همه روزی شش تا تاپیک بزنن سرچ  گوگلشون میاد بالا ب این خاطر خذف نمیکنن چون ه ...

اره ازین بعد نگاه نکرده بودم .

کلا خیلی منفعتی شده سایت قبول دارم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تازه میگن اسم کاربری هم بتونیم عوض کنیم 😑😑 

اینا چیزی بیفته دستشون چه ها که نمیکنن😁

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

عزیزم تا الان تجربه نشون داده امن ترین سیستم ها مثل اینیتا هم میشه هک بشه  فرض کن نی نی سایت ز ...

چی میشه اونوقت؟ 

حساب بانکی دارن اینجا یا اطلاعات امنیتی یا آلبوم عکس؟

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

من شدید مخالفم حذف تاپیکم

چون تاپیک ها شناسنامه کاربرا هستند 

اگ تاپیک حذف بشه خیلی راحت وآسون سرکار میزارند بقیه رو 

باز تاپیکی باشه میشه مچشونو گرفت بهمون توهین نکنن 

ولی خدایی سایت خیلی مشکل بزرگتر داره مثل این باز نشدن عکس و...

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕

و اینکه الکی الکی تعلیق میکنید رو هم حتما پیگیری کنید 

اینکه یه مش عقده ای گزارش میزنن شما هم زود ب حرفشون گوش میدیدو تاپیکمونو میزنین میترکونینو خودمونم میزنید تعلیق میکنیدم پیگیری کنیدد 

و اینکه بتونیم هم تاپیکمونو همم پستامونو تا هروقت ک خاسیم خودموون پاک کنیم

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
2810