2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
پس توجامعه نیستیا.خیلی ساله که سیم کارت دانش اموزی به اسم حودشون میدن

با اونا هر جایی نمیشه ثبت نام کرد مخصوصا اینجا 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمتر تاپیک بزنن .چه خبره روزی کلی تاپیک .

میذونی اینجا چند تا کاربر داره؟ هر کدوم یدونه تاپیک هم بزنن یه عالمه تاپیک میشه

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
خانم تهرانی زمانی که ما عضو شدیم امکانات سایت خیلی بیشتر بود کاش حداقل به اون زمان برگرده حتی کلوپ د ...

واااااای عضویت و باش 😍😍😍

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

سلام‌ خانم تهرانی. چرا پارسال کاربری من بدون هیچ دلیلی هیچ دلیلی ها ، از بین رفت و دیگه نتونستم ازش استفاده کنم. البته هیچکدوم از اطلاعات ادن کاربریم بجز شماره تلفنش یادم نیست.  ایکاش همونموقع علتشو بهم گفته بودید. واقعا چرا؟ 

امروز تونستم بعد مدتها دوباره ثبت نام کنم اونم فقط بخاطر کاربرهای محترمی که ادمو راهنمایی میکنن

ممنون میشم جوابمو بدید لطفا

داداش کوتاه بیا بچه که نیستیم چهار ماهه عکس تو سایت تعطیل شده یه عکس نمیشه راحت گذاشت ده هزار بار اع ...

نی نی یار ۵ فک کنم سال ۴۰۰بود گفت تا سال دیگه قابلیت حذف تاپیک رو میگیرم براتون

۴۰۲ اومد و اون قابلیت هایی هم ک داشتیم گرفتن

۴۰۴ احتمالا دیگه فقط میتونیم لایک کنیم،نی نی یارا حرف بزنن ما فقط لایک کنیم

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
سلام عزیزم خوبید شما💞 شما که از قدیمی تر ها هستید خودتون متوجه تفاوت ها هستید قطعا.  علاوه ب ...

سلام ممنون گلم بله دقیقا،اکثر مواردی که الان لحاظ شده ،قبلا امتحانشونو  پس دادن و موفق نبودن .الان جمعیت به قول شما زیاد شده .اون زمان قشر تحصیلکرده و دانشجو  اونم کم فقط سیستم کامپیوتر داشتن ،الان از ۹ ساله یه گوشی داره و وارد سایت میشه .

آقایون که نگو از نگهبانان شب گرفته تا افراد بیکار و بیمار  و از هر سنی میتونن راحت بیان داخل .

واقعا کارشون سخت شده .

شبها تا صبح چه خبره اینجا .

اینها شل بگیرن از طرف پلیس فتا بسته میشه سایت.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من من🙆🏻‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️من حاضرم جان‌فدا بشم بیست‌چاری براتون تاپیک حذف کنم

عزیزم امثال تو رو نمیذارن که با مهربونی با بقیه تا میکنی، 

میرن فاطی کماندو استخدام میکنن که اشک بقیه رو در بیاره😂😂😅

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
خب عزیزم پس من که با سیمکارت شوهر سابقم اومدم و اگه پیامک نی نی سایت بره براش پدرمو در میاره باید چه ...

سیمکارت رو‌ نمیگم 

قابلیت حذف تاپیک رو میگم. 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
اره بابا درسته تاپیک کسی ک راهنمایی میخاد میترکه ولی اونی ک دنبال دعوا با مادر شوهره سطر جدوله  ...

کاربری مامانم رو تعلیق کردن شش ماه شده فکر کنم منو کچل کرده 

به نی نی یار گفتم میگه گزارش زده الکی 

خوب زده که زده 

حالا اینهمه چرت و پرت میگن تعلیق نمیکنی 

به مامانم گفتم میگه من اصلا نمیدونم گزارش از کجا میزنن فقط داستان زندگی میخوند لایک میکرد زیاد حتی بلد نی بدون غلط املایی پست بذاره بعد گزارش چی رو بزنه اخه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خانم تهرانی زمانی که ما عضو شدیم امکانات سایت خیلی بیشتر بود کاش حداقل به اون زمان برگرده حتی کلوپ د ...

کلوپ خیلی خوب بود کاش دوباره امکانش فراهم بشه💞💞

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
2810