2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
بعدم اگه بخوان بیان اینجا که ثبت نام نمیخواد همینجوری هم میشه تاپیکارو دید حالا چه تاپیک مفید چه بقو ...

دقیقا

حالا کاربرای زیر ۱۵ سال کلا ممنوعه اومدنشون 

به نظرم همین کافیه

بعد فکر کن این قانون سیم کارت حتما به نام یه زن باشه ، یکی که با سیم کارت شوهرش میاد چی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه عزیزم.بهتره جایی باشی که رو طرز فکرت تاثیری نذاره.من خودم با این سن بابعضی تاپیکا که میخونم تحت ت ...

نه بابا باز اینجا حداقل اکثرا خانومن 

میرن توی یک سایته دیگه قاطی هزارتا مرد دیگه خر بیار باقالی جمع کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین👌

تازه میگن اسم کاربری هم بتونیم عوض کنیم 😑😑 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
😁تعلیق شدیم؟نکنه منو نمبیبنی😊

تعلیق و نگفتم جدا از تعلیق گفتم جواب تونو میگیرید بدون هیچ تغییری !

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
@نگاردخترپاییز    

اره بابا درسته تاپیک کسی ک راهنمایی میخاد میترکه ولی اونی ک دنبال دعوا با مادر شوهره سطر جدوله 

الکی الکی کاربرارو میترکونن 

یه امضا نمیتونیم بذاریم 

۳ روز پدر من درومده تا پروفایل عوض کنم 

کاملا در حال درست شدنه 

قبل از عیدم گفتید داریم درست میکنیم الان نزدیکه ۵ ماهه درس نشده هیچ بدترم شده

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
این همه کاربر  از کجا باید بفهمه کدوم تاپیک برای حذف خوبه ؟  الان یک کاربر میاد چرت و پر ...

کلا با هر نوع ازادی مخالفید؟

اکثرا فقط در مورد زندگیشون دروغ میگن،خب چون شخصیه میدن نی نی یار حذف کنه بعد میان دروغ دیگه میگن

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
آخه می‌دونن آخر این تاپیکا فحش و نفرین و گیس کشیه . زمان احمدی نژاد نبودی ببینی آزادی تاپیک بود ولی ...

اخه مشکل اینجاس من تاپیک و قفل کردم حرف سیاسی هم نزدم فقط گفتم بذارید باهم حرف بزنن

کلا خیلیا رو الکی  و به بهانه های مختلف تعلیق کردن 

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
زیر ۱۸ سال اصلا نمیتونن سیم کارت به نام خودشون بگیرن خب  چه فرقی میکنه  شماره هم از شمار ...

پس توجامعه نیستیا.خیلی ساله که سیم کارت دانش اموزی به اسم حودشون میدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
بارداری وزندگی مشترک و....نه جای بچه بازی.زیر ۱۸ بجز کسایی که ازدواج کردن چه به این مسائل.همینجوری س ...

از نظر شما من که بیست سالمه بمونم یا برم؟

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

مخصوصا گزینه بلاک کردن کاربران بی ادب که باعث ترکیدن یک تاپیک مفید میشن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
کلا با هر نوع ازادی مخالفید؟ اکثرا فقط در مورد زندگیشون دروغ میگن،خب چون شخصیه میدن نی نی یار حذف ک ...

من اسم اینو آزادی نمیدونم 

اسمش میشه جنگل 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
من نگفتم ۱۸ گفتم در این صورت میشه رنج سنی مورد نظرشون تحت کنترل خودشون باشه. شاید نظر مدیر سایت روی ...

درسته چون گفتم قبلا ممکنه مثلا دختر ۱۷ سال سوالی داشته باشه که روش نشه حضوری مثلا از مادرش بپرسه خب اینجا راحت تره 

محدودیت بالای ۱۵ باشه بهتره

من نگفتم ۱۸ گفتم در این صورت میشه رنج سنی مورد نظرشون تحت کنترل خودشون باشه. شاید نظر مدیر سایت روی ...

ورود کاربرای زیر ۱۵ اگه اشتباه نکنم ممنوعه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810