2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
باید یه برنامه درست حسابی بریزن!   یه نی نی یار استخدام کنن شبانه روزی فقط تاپیک حذف کنه بیاد ...

کمتر تاپیک بزنن .چه خبره روزی کلی تاپیک .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در پاسخ به حرف شما گفتم،♥️ که میگین زیر ۱۸ نیان، دلیلتون هم این هست برن سر درس و مشق ،، منم &n ...

دقیقاااااااااا

بعدم میگن سوالات زناشویی 

خب شاید دختر مثلا ۱۷ سال سوالی داشته باش روش نشه حضوری از کسی بپرسه میاد اینجا میپرسه

خانوم تهرانی این همه اینجا تبلغات میذارید برای درامدتون لطفا یه جایی هم اختصاص بدید برای تبلیغات خود کاربرای اینجا 

که هم بقیه از تاپیک هاشون اذیت نشن هم منبع درامدی براشون باشه!  

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
میدونم اما کاربریم رو دوست دارم ،دلم نمیاد حیف و میل بشه    

خدا حفظش کنه بده به نوه اتون  که دختره .

تازه خودت تا ۱۰۰ سالگی میتونی بیایی🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
باید یه برنامه درست حسابی بریزن!   یه نی نی یار استخدام کنن شبانه روزی فقط تاپیک حذف کنه بیاد ...

من من🙆🏻‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️من حاضرم جان‌فدا بشم بیست‌چاری براتون تاپیک حذف کنم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

این همه کاربر 

از کجا باید بفهمه کدوم تاپیک برای حذف خوبه ؟ 

الان یک کاربر میاد چرت و پرت میگه از تاپیک های قبلی میفهمی دروغ بوده 

ولی با این قابلیت رسما اینجا میشه جنگل 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

منو نی نی یار کنن کاربرا هر تاپیکی رو گفتن پاک کن من میگم چشم سریع پاک میکنم 😂😂

( شوخی کردم  😂 🌚🗿

درخواست دوستی قبول نمیکنم  ❌️     
خانوم تهرانی محترم  همینطوری شم تو سایت سنگ روی سنگ بند نمیشه  کافیه حذف تاپیک هم بدین د ...

اره واقعا منم همینو حس میکنم دیگه خیلی بد میشه اقایون با عکسای زشت و ...زیاد میان 

مگه اینکه 

حذف تاپیک رو مثلا برای دو ساعت بعد از تاپیک باز کنن که کاربر بتونه تاپیکش رو پاک کنه 

اینجوری مجبور میشن کاربرا حد و حدود رو رعایت کنن و هر عکسی و هر حرفی نزنن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
حتی اگه دسترسی به خانواده باشه اگه این سایت بتونه به خانواده هاشون خبر بده یه جورایی یعنی به حقوق کا ...

بعدم اگه بخوان بیان اینجا که ثبت نام نمیخواد همینجوری هم میشه تاپیکارو دید حالا چه تاپیک مفید چه بقول خودشون زناشویی 

اونجوری دیگه ،کارت ملی اعضا خانواده و پدر بزرگ مادر بزرگها هم در امان نیست .☺️ به نظرم بهتره خودمون ...

سلام عزیزم خوبید شما💞

شما که از قدیمی تر ها هستید خودتون متوجه تفاوت ها هستید قطعا. 

علاوه بر میانگین رنج سنی، سطح سواد و تعداد کاربرها هم با گذشته متفاوته. کنترل این همه کاربر و پاسخ دهی به همه کار بسیار دشواریه. من ممکنه پیشنهادی بدم اشتباه باشه مثل همین ثبت مشخصات، چون من که عضو کادر فنی و اناق بکر نیستم نمی دونم چه تبعاتی می تونه داشته باشه. به نظر من حذف تاپیک و ویرایش پشت هم تبعاتی پشتش هست نمیشه فقط از زاویه دید خودمون بهش نگاه کنیم و توقع پاسخ مثبت به درخواست مون داشته باشیم. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
حالا منی که علاقه به درس ندارم باید بمیرم؟ من تو تاپیک های زناشویی شرکت نمیکنم تو تاپیک های حس ششم ت ...

نه عزیزم.بهتره جایی باشی که رو طرز فکرت تاثیری نذاره.من خودم با این سن بابعضی تاپیکا که میخونم تحت تاثیر قرار میگیرم ودیدم نسبت به بعضی چیزا عوض میشه.ولی بعد مدتی خوب میشم.ولی یکی مثل شما وقتی چهارتاچیز بخونی مطمئنا روی شما تاثیر منفی میذاره.حتی ممکنه بدبین بشی.نصف این تاپیکای جنجالی دروغه.بازم خودت میدونی عزیزم چه جایی مناسب سن شماس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
2810