2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

حذف تاپیک حق ماست 🚨

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چند ماهه ک سایت خرابه اوایل نی نی یار میگفت دوروز تحمل کنید و هنوز ک هنوزه میگه مشکل فنی داره!مسخرس واقعا .شمام الان این تاپیکو زدید و حالا ماه ها ام اگه صب کنیم اینکارو نمیکنید هروقت مشکل عکس گذاشتن ک گفتید دوروز دیگه اوکی میشه شد این اپشنم اضافه میکنید😏

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
خانوم تهرانی محترم  همینطوری شم تو سایت سنگ روی سنگ بند نمیشه  کافیه حذف تاپیک هم بدین د ...

باید یه برنامه درست حسابی بریزن!  

یه نی نی یار استخدام کنن شبانه روزی فقط تاپیک حذف کنه

بیاد ببینه جذف کردن تاپیک موجه هست بعد پاک کنه 

الان تاپیک حذف تاپیک چند روز یکبار شده تازه همون هم تاپیک خیلیا رو پاک نمیکنن

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
بعید نیست  اون موقع که اعتراضات از شهریور شروع شد همه اینجا تاپیک میزدن  به جایی رسید که ...

آخه می‌دونن آخر این تاپیکا فحش و نفرین و گیس کشیه .

زمان احمدی نژاد نبودی ببینی آزادی تاپیک بود ولی چه دعواهاییییی🙃

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خواهشمندم از ایجاد تشویش داخل تاپیک های دیگران خودداری کنید تا حق کاربرانی که سوالات مهم دارند ضایع ...

عرض سلام خدمت شما

و بقیه کاربران عزیز

اولش من موافق درخواست قابیلت دسترسی به حذف تایپیک بودم

اما کمی که فکر کردم نظرم برگشت احساس میکنم این قابلیتِ آتی میتونه راه دَرّویی برای سواستفاده ی بعضی از کاربران از این قابیلیت بشه.

این نظر شخصیه من بودش

در هرحال امیدوارم هرآنچه که به صلاح و نتیجه ی مثبت میده انجام بگیره

موفق باشید 

داداش کوتاه بیا بچه که نیستیم چهار ماهه عکس تو سایت تعطیل شده یه عکس نمیشه راحت گذاشت ده هزار بار اعتراض کردیم هرسری گفتی درست میکنیم نکردین حالا حذف تاپیک رو میگی از چند وقت قبل تو فکر پیاده سازیش هستی؟ اره حتما😐

با نهایت احترام ما این سری گول نمیخوریم چون هزار بار تاپیک رسیدگی راجب موضوعات مختلف زدین ولی پیگیری نکردین

چه زود یک سال شد....😔💔   
ایرادی نداره از نظر من. چون به هر حال یک جور ثبت اطلاعات هست. کافیه دسترسی به خانواده امکانش فراهم ب ...

حتی اگه دسترسی به خانواده باشه اگه این سایت بتونه به خانواده هاشون خبر بده یه جورایی یعنی به حقوق کاربرا احترام نذاشته

من خودم بالای ۱۸ سالمه ها ولی خب خیلی از کاربرای اینجا زیر ۱۸ هستن و متاهل

چرا باید ورودشون ممنوع باشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چقدر شلی دختر     ،راستی من فکر میکردم شما زیر ۱۸ سال باشی

🤣😂شیطون گولم زد🥲🤣

نه بابا من سن بابا نوحو دارم🫠🤣فقط خوب موندم شادم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
واقعا که.چقدر واقعا پیگیری شد.فقط با ۵ خط جملات قلمبه سلبمه سر مارو شیره مالیدن‌.مثلا میخوان جو اروم ...

چیشد ساعت پنج هم نشدا 😁

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
2810