2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

چه جالب بعد از سالها بالاخره یه صدایی از ما شنیده شد ولی بنظرم فعلا باگ های موجود رو درست کنید مثل دسترسی‌ نداشتن به تاپیک ها به لیست دوستان به اطلاعات کاربریمون به اینکه خیلی هامون خیلی وقته نه میتونیم عکس بزاریم نه عکس ببنییم تنها چیزی که دیدیم فقط پسرفت بوده نه پیشرفت .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از توجهتون 

منتظر هستیم 

تا اون روز هیچ تاپیکی نمی‌زنیم و شرکت نمی‌کنیم 

با احترام

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
2805
یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم  حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه&n ...

شیر مادر و نان پدر حلالت 😂👍🖐️ 

خانم تهرانی تغییر نام کاربری رو اولویت بزارید بجاش کد گذاری کنید که امکان سو استفاده نباشه 🙏

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

خودتون کاربر آقا راه میدین ، بعد باهاشون صحبت میکنیم ، سریع تعلیق میکنید 😑😑 

فاز تون چیه ؟؟؟ 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه گول میزنید!

یه ماهه یه ثبت نام ساده نمیتونیم بکنیم هرچی شماره جدید داشتم به فنا رفتن کد براشون نمیاد و خود شماره رو هم دیگه قبول نمیکنه و ارور میده

کاربری هامونو سر هیچ و پوچ لغو میکنید و دیگه باز نمیکنید

عکس که خرابه پنل کاربری که داغونه

واقعا که ماها خیلی خنگیم که هنوز اینجاییم

کاش یه سایت دیگه بود که مخاطباش مثل اینجا زیاد بود هممون میرفتیم اونجا

ولی هر سایتی هست تعداد اعضاش کمه

کاش یه ذره فقط یه ذره به شعور اعضای سایتتون هم احترام میذاشتین!

{ جانی دپ سابق }
خو‌ امون بدین چ خبرتونه انگار کار یکی دو‌ساعته ک‌میگین‌همین‌الان انجام‌بشه😐😐

عزیزم نی نی یار ها همیشه تاپیک میزنن میگن داره سایت درست میشه فلان میشه

تهشم هیچی 

ببین من عضویتم از کی هست

اینارو من میشناسم

هیچی درست نمیکنن

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

ما هیچی ازتون نمیخوایم فقط این گزینه حذف تاپیک رو بزارید یا کاری کنید این عکس هارو راحت بتونیم نگاه کنیم برامون کافیه

خانم تهرانی نی نی یارا گفتن روی هیچ لینکی کلیک نکنین مخصوصا این تاپیک های تبلیغاتی خوب الان یکی گفت بیاین عکس بعد عکسی که گذاشته لینک هست روی اون لینک کلیک کردیم شاید یه لینکی باشه که روی اون کلیک کنیم هک بشیم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم  ❌️     

تغییر نام کاربری تحت نظر نی نی یار ها هم پیشنهاد خوبیه به نظرم

البته فقط کاربرایی که قابل اعتمادن و حاشیه های زدن تاپیک دروغ نداشتن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

چطور دست به تعلیقتون خوبه در لحظه میریم هواااا بعد هر امکاناتی زیر ساخت ده ساله میخاد😹😹😹😹😹موضوعاتو که در ثانیه ممنوع میکنید بدون زیر ساختتتتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
چرا نی نی یار حذف تاپیک رو زیاد نمیکنید تعداد ادمیناشو .که فقط سه چار ساعت اونم دلبخواهی پاک میکنه . ...

ولی نی نی یار شب هرررر وقت من ازش درخواست کردم پاک کرده عکس رو حتی ریپلای بقیه رو که لینک من توش مونده بود رو با صبوری پاک کرد ،نی نی یار 5 هم همینطور،شاید درست تگ نمیکنی

2810