2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

بیاین تاپیک اخرم هرکی موافقه لایک کنه ببینیم چند نفریم 👍🏻

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم 

حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه 

درخواست دوستی و دسترسی به دوستامون خرابه 

حذف تاپیک نداریم 

درخواست تغییر اسم نداریم 

قدرت دیس لایک نداریم 

قدرت بلاک نداریم 

پس بگید ما اینجا فقط ربات تولید محتوا در راستای موضوعات دلخواه مدیر سایتیم چون ۹۰ درصد موضوعاتم که ممنوعه س 

یکم به خودتون بیاید حقتونو بخاید 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
2805

⭕به نشانه اعتراض نمیایم سایت⭕

اگه موافق هستین تاپیک اینجوری بزنین و تا درست نشده نیایم سایت

از ساعت ۱۲ امشب دیگه نمیایم

هیچ کامنتی 

هیچ تاپیکی نمیزنیم و نمیایم سایت تا رسیدگی کنند

#حذف_تاپیک_حق_ماست‍ 

خانم تهرانی 

لطفا اگر تاپیکی ۲۴ ساعت بعد از ایجاد شدن به علت گزارش کاربر ها تعطیل نشد 

بعد از اون هم نشه ، چون یعنی مشکلی نداشته که همون اول تعطیل نشده و گزارش نخورده 

اما بعضی ها به علت حسودی چند وقت بعد میان تاپیک آدم  رو تعطیل میکنن 

به نظرم آپشن امکان حذف تاپیک ها و پست ها 

توسط خود کاربر در مدت طولانی درست نیست 

باید آپشن های خوب و با دقت به سایت اضافه بشه 

مثل همین مورد که گفتم 

تانلار در زبان ترکی استانبولی یعنی شکوفه بهاری

احترام به کاربران#  

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

سلام ممنون از توجه تون چون الان واقعا سایت خرابه اطلاعات کاربری و پروفایل هم برای بعضی کاربران نمیاره 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

چرا نی نی یار حذف تاپیک رو زیاد نمیکنید تعداد ادمیناشو .که فقط سه چار ساعت اونم دلبخواهی پاک میکنه .عکسم تو تاپیک بود از لجش پاک نمیکرد .اما کاربر از سارا بپرس میگه نه پاک میکنه ..هر چند بالاخره با هزار استرس و انتظار پاک کرد اونم نی نی یار سه .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

ماگول نمیخوریم برای عکسم ۳ماهه همینو گفتید هیچ کاری نمیکنید فقط الکی گول میزنین📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
2810