2777
2789
عنوان

معترصای سایت بشتابندددد

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 17 پست
یعنی راحت هر تاپیکی زدی بری پاکش کنی

آها ممنون عزیزم

واقعا چنین چیزی نیازه 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
محدودیت بزارم مثلا روزی یدونه تایپیک بشه حذف کرد  یا اصلا هفته ای یدونه  طرف ی چی میگه پ ...

خیلیا از طریق تاپیکایی که زدن شناسایی شدن متاسفانه 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما فقط میخوایم حذف تاپیک اختیاری باشه البته یه سری شرایط و قوانین هم داشته باشه نه که هرکی هرچی خواست بگه بعد پاک کنه با تاپیک های مفید هم کاری نداریم و پاک نمیکنیم 

نی نی یار فقط تاپیک های خصوصی رو پاک میکنه ولی این کافی نیست شاید من یه تاپیکی زدم به جواب سوالم نرسیدم میخوام پاکش کنم شاید تاپیکم خصوصی نیست ولی یکی داخلش توهین کرده یا باهاش بحثم شده میخوام پاک کنم و خیلی موارد دیگه فقط همین چیز زیادی نمیخوایم بخدا

چه زود یک سال شد....😔💔